FOLLOW US: facebook twitter

Λειτούργησε η αντιπλημμυρική θωράκιση στο Δήμο Πηνειού

Ημερομηνία: 27-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασε η κακοκαιρία

Ικανοποιητικά αντιμετώπισε τα έντονα καιρικά φαινόμενα ο Δήμος Πηνειού καθώς παρά τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαν διάρκεια, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ήταν σχετικά μικρά.

Στόχος του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου όπως πολλές φορές έχει επισημάνει είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, των καλλιεργειών, του ζωϊκού κεφαλαίου και της περιουσίας των κατοίκων του Δήμου και τον στόχο αυτό υπηρετούν οι αρμόδιες  υπηρεσίες.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πηνειού Νίκος Μαφρέδας επισήμανε ότι τόσο τα φρεάτια όσο και τα αποστραγγιστικά κανάλια ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά σε μεγάλο βαθμό καθώς εγκαιρα είχαν αναλάβει δράση δύο ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα  καθαρισμού των φρεατίων, των σχαρών υδροσυλλογής και των αγωγών ομβρίων υδάτων στο Δήμο».

Με τη σειρά του, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καραμπίνης σημείωσε ότι η αντιπλημμυρική θωράκιση ανταποκρίθηκε θετικά σε μεγάλο βαθμό στο Δήμο. «Υπενθυμίζω ότι έγιναν και γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις με έργα σε διάφορες περιοχές για την  θωράκισή τους. Υπάρχει άριστη συνεργασία με τους ΤΟΕΒ Γαστούνης και Μυρτουντίων για τον καθαρισμό καναλιών που βρίσκονται στον τομέα ευθύνης μας ,τους προέδρους των ΤΚ και φυσικά με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος