FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσιάζεται στο Λαζαράκειο το βιβλίο του Ηλείου Ν. Δεμερτζή

Ημερομηνία: 21-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

dermetzis-nikos

«Επαγγελματικός προσανατολισμός στην πράξη…»

Το βιβλίο του Ηλείου συγγραφέα, καθηγητή- σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού Νίκου Δεμερτζή «Επαγγελματικός Προσανατολισμός στην πράξη… στο πέρασμα της εφηβείας… στο διάβα της ζωής» των εκδόσεων «Σαββάλα» θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας, την Τρίτη 26 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν και θα συζητήσουν, εκτός από τον ίδιο τον συγγραφέα, η ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια Τζένη Παραριστείδου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική και θεατρικό δρώμενο, από την Θεατρική Ομάδα της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης του κ. Χάρη Κότσιφα.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Νίκος Α. Δεμερτζής γεννήθηκε στη Γλύφα Ηλείας και ξεκίνησε την εκπαιδευτική του σταδιοδρομία από την Αμαλιάδα, δίδαξε και στα 3 Λύκεια (Τεχνικό – Επαγγελματικό, 1ο και 2ο Λύκειο) για μια δεκαετία (1982-83 και 1987 – 1996).

Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει (Τρίτη 26 Απριλίου 2016, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο, ώρα 20:00, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας) για να παρουσιάσει το βιβλίο του, που είναι αποτέλεσμα πολυετούς ενασχόλησης του με την εφηβεία και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Εργάζεται με εφήβους πάνω από 30 χρόνια, υπήρξε υπεύθυνος του Γραφείου επαγγελματικού προσανατολισμού του προτύπου Γυμνασίου και Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης.

Σήμερα είναι Καθηγητής στο 4ο Γ. Λύκειο Ν. Σμύρνης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο Ν. Σμύρνης και διοργανωτής σεμιναρίων Συμβουλευτικής Γονέων και Ημερίδων επαγγελματικού προσανατολισμού στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

Περισσότερα για το συγγραφέα και το βιβλίο στο: http://users.sch.gr/ndemertzis/.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος