FOLLOW US: facebook twitter

Λαοθάλασσα στην μεγάλη γιορτή της Αμαλιάδας!

Ημερομηνία: 22-12-2022 | Συντάκτης:

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αγίου Αθανασίου και ακολούθησε η συναυλία του STAN

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, μια πραγματική λαοθάλασσα από μικρούς και μεγάλους, υποδέχθηκαν χθες βράδυ τα Χριστούγεννα στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, στην μεγάλη γιορτή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Από νωρίς το απόγευμα, πριν ακόμα αρχίσει να νυχτώνει, ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στην πλατεία Αγίου Αθανασίου που τελικά γέμισε ασφυκτικά από κόσμο κι όταν ο δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης φωταγώγησε το πανύψηλο Δέντρο επιφωνήματα χαράς και χειροκροτήματα από όλους συμπλήρωσαν την γιορτινή ατμόσφαιρα. Την ίδια στιγμή δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον νυχτερινό  ουρανό της Αμαλιάδας σε πολύχρωμους εντυπωσιακούς σχηματισμούς.  Τα παιδιά περίμεναν ωστόσο πολλές εκπλήξεις, αφού ακριβώς δίπλα περίμενε το Παγοδρόμιο αλλά και τα φουσκωτά παιχνίδια και το τραμπολίνο που είχαν στηθεί για να τους χαρίσουν απίστευτες στιγμές. Λίγο αργότερα ξεκίνησε η μεγάλη συναυλία του STAN Αντιπαριώτη που περίμεναν όλοι με ανυπομονησία να βγει στη σκηνή για να συμπληρωθεί το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που είχε στηθεί στην πλατεία Αγίου Αθανασίου και που βρισκόταν σε εξέλιξη ενώ γράφονταν αυτές οι γραμμές.

Περισσότερα σε εκτενές ρεπορτάζ στο αυριανό μας φύλλο για την φωταγώγηση του Δέντρου στην Αμαλιάδα, καθώς και για τις άλλες εκδηλώσεις που συνθέτουν το φετινό πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Ήλιδας, όπου συνοδοιπόροι του είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας και ο Σύλλογος Εστίασης της πόλης. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος