FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Λαμπρινός: Περί εμβολιασμών και εμβολίων

Ημερομηνία: 26-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Υγεία

Σκέψεις για ένα σοβαρό θέμα που δημιουργεί ενστάσεις.  Εμβολιασμός, είμαι ένθερμος υποστηρικτής. Εχει αποδείξει και στην πράξη τον βασικό του ρόλο στην πρόληψη και εξαφάνιση πολλών ασθενειών, επιδημιών και πανδημιών. Για να έχει επιτυχία, έχει ανάγκη κάποιων κανόνων υγιεινής, την κατοχή εμβολίων και την δυνατότητα πρόσβασης σε φαγητό και νερό. Αντιεμβολιαστές, ΔΕΝ έχουν ΚΑΝΈΝΑ ΔΙΚΙΟ, οι αιτιάσεις τους είναι αντιεπιστημονικές και το κυριώτερο δεν έχουν σχέση με τον ορθό λόγο.

Κουβέντα πρέπει να γίνει , και μπορεί, με τους σκεπτικιστέςκαι με κύριο επιχείρημα, ότι ο εμβολιασμός στη παρούσα φάση και με τα στοιχεία που έχουμε, αποτελεί πραξη κοινωνικής αλληλεγγύης. Υποχρεωτικός εμβολιασμός, ΝΑΙ, με τους όρους της διεθνους[ και Ευρωπαικής] επιστημονικής κοινότητας Η έγκριση και πολύ περισσότερο η υποχρεωτικότητα του εμβολίου, υπόκειται σε μία βασανιστική και μακροχρόνια παρακολούθηση των ενεργειών και παρενεργειών και υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα. Στην παρούσα φάση λόγω έλλειψης χρόνου-δεν ολοκληρώθηκαν- η ανακοίνωση. του ΠΟΥ μιλά γιά το [δυνατο] Ηδιεθνής επιστημονική κοινότητα, λόγω του επείγοντος αναγκάστηκε να αναλάβει το ΡΙΣΚΟ και να δώσει έγκριση προσωρινής χρήσης, διατηρώντας το δικαίωμα της επανεξέτασης, ποτέ όμως μέχρι σήμερα δεν ανέλαβε την ευθύνη της υποχρεωτικότητας.

Να σημειωθεί ότι η mRNA τεχνική είναι μία νέα πολλά υποσχόμενη επαναστατική τεχνική [ το μέλλον] και χρειάζεται περισσότερη προσοχή Βέβαια στην ευθύνη και αρμοδιότητα κάθε χώρας γιά λόγους δημόσιας υγείας και συμφέροντος είναι η απόφαση της υποχρεωτικότητας, αλλά αυτή είναι τεράστιο ρίσκο και αποτελεί το τελευταίο μέτρο αντιμετώπισης μιάς δύσκολης κατάστασης Πρέπει να εξαντλήσεις τα περιθώρια πειθούς, όχι με πληρωμένα σποτάκια αλλά με έργα και πράξεις πχ γιατί η ανεμβολίαστη νοσηλέυτρια με γάντια και μάσκα μεταδίδει και το γυμνό χέρι του ανεμβολίαστου παπά που το φιλά η μισή Ελλάδα δεν μεταδίδει ?

Πρέπει να πείσεις ότι έχεις μία καθαρή και σταθερή πολιτική πρόληψης και αντιμετώπισης πχ Ο ΠΟΥ συνιστά και όλοι συμφωνούμε, ενίσχυση των συστημάτων υγείας και παρατηρούμε επιδεικτική αδράνεια και στην επαρχία αποδυνάμωση.ΟΙ οδηγίες λένε αποφυγή συνωστισμού αλλά οι εικόνες που καθημερινά βλέπουμε στα ΜΜΜ , δείχνουν ΄ άλλα, ειδικά στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία , και χωρίς μάσκες.

Οι απαγορεύσεις και τα λοκ ντάουν πρέπει να στηρίζονται στην λογική και όχι σε εξυπηρετήσεις συμφερόντων[ πέρυσι μετά απο ενα λοκντάουν ανοίξαμε τον τουρισμό και κάτω από την πίεση αεροπορικών εταιρειών ΧΩΡΙΣ όρους και μέτρα και αποτύχαμε, φέτος, κάτω από την πίεση τουριστικών παραγόντων και γιά οικονομίστικους ΄λόγους το επαναλάβαμε] Οι δυτικές χώρες, αυτές που θέλουμε να μοιάσουμε δεν εφάρμοσαν την υποχρεωτικότητα προσπαθούν να λύσουν τα παραπάνω προβλήματα, δεν προχώρησαν σε διχαστικές πολιτικές.

Εμείς πρωτοπορήσαμε και το ερώτημα, θα έχουν επιτυχία τα μέτρα? Εγώ από την λίγη εμπειρία που έχω λέω ΟΧΙ. θα ενισχύσουν τον σκεπτικισμό και την καχυποψία, θα ηρωποιήσουν τους αντιεμβολιαστες, πολλοι από αυτούς προσδοκόυν πολιτικά οφέλη, και το κυριώτερο, εάν εφαρμοστουν, θα αποδυναμώσουν, με τις απολύσεις, το σύστημα υγείας, πράγμα που εύχεται βέβαια ο πρωθυπουργός., γιά να εισαγάγει τον ιδιωτικό τομέα. και θα αυξηθεί η ανεργία ΚΑΙ τέλος η ουσία, επί εβδομάδες δεχόμαστε την προπαγάνδα γιά την αναγκαιότητα υποχρεωτικού εμβολιασμού σε άτομα που υπηρετούν ή νοσηλεύουν , ασθενείς ή άτομα με ειδικές ανάγκες και γιά τον πολύ κόσμο αυτό πέρασε στην χθεσινή βουλή. Δυστυχώς αυτό δεν είναι η αλήθεια. Αυτό που δεν προπαγανδίστηκε, αυτό που δεν αναφέρθηκε , που πέρασε στα σκοτεινά είναι η δυνατότητα που δόθηκε στον υπουργό Υγείας , ΟΠΟΥ θέλει και ΟΠΟΤΕ θέλει να εφαρμόζει την διάταξη της υποχρεωτικότητας

Με αυτές τις σκέψεις που βασίζονται σε γεγονότα και αποτελούν για μένα αποδείξεις, είμαι συνωμοσιολόγος, που θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός δεν πολυενδιαφέρεται γιά την υγεία μου ΑΛΛΑ χρησιμοποιεί, ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΕΙ, την πανδημία γιά να περάσει τις πολιτικές του?

ΥΓ Σαφώς θεωρώ ότι ασθενείς, ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες , , πρέπει να εξυπηρετούνται από εμβολιασμένους. Α Σ αναλάβει το δημόσιο να προσλάβει και να εκπαιδεύσει από τώρα προτού δημιουργήσει τα κενά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος