FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Λαμπρινός: Η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας θα μας στοιχήσει πολύ…

Ημερομηνία: 12-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Υγεία
Γράφει ο Σπύρος Λαμπρινός

Επισκέφτηκα το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, συνοδεύοντας συγγενικό πρόσωπο, γιά εμβολιασμό. Λίγη κίνηση, άνεση χώρου και χρόνου, γρήγορη καλή και φιλική εξυπηρέτηση όλα καλά.

Εάν ήμουν τουρίστας θα έδινα συγχαρητήρια στους κυβερνώντες. Είμαι όμως ιθαγενής και διατηρώ μέρος της μνήμης μου και παρατήρησα ότι εκτός της πολύ καλής συμπεριφοράς του προσωπικού ,που προυπήρχε τα ΠΑΝΤΑ έχουν ΑΛΛΑΞΕΙ .

-Η άνεση του χώρου υπήρχε γιατί έχουν κλείσει την παθολογική κλινική και δεν λειτουργεί.

-Η ησυχία και η άνεση του χρόνου υπήρχε γιατί έχουν αφήσει το Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς να υπολειτουργεί να μην νοσηλεύει, να μην μπορεί να εξυπηρετήσει και να μην προσελκύει κόσμο

Συμπερασματικά έφυγα με την άποψη ότι στη θέση του πολύβουου πολύλειτουργικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας που παρείχε και Δευτεροβάθμια [ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΉ] περίθαλψη λειτουργεί ένα καλό εμβολιαστικό κέντρο, κάτι μεταξύ πολυδύναμου αγροτικού ιατρείου και ΤΟΜΥ ούτε καν ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου είναι μεγάλη και σε συνδυασμό με την ανάλογη στο Νοσοκομείο του Πύργου θα μας στοιχίσει ΠΟΛΥ.

Μείωση στην παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης, σε πάσχοντες από νοσήματα εκτός covid παρατηρείται σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας προς τέρψη των ιδιωτικών κλινικών.

ΥΓ Η υπόβαθμιση θεσμών στην υγεία αλλά και αλλού πχ παιδεία είναι το ΄΄ μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος