FOLLOW US: facebook twitter

L’ ETAPEGREECEBYTOURDEFRANCE: Ασημένιος ο Ποδηλατοδρόμος με τον Σάκη Μπέρτσο

Ημερομηνία: 03-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Διονύσης Μπέρτσος στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Το Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το αντίστοιχο ετάπ ποδηλασίας που λαμβάνει χώρα μια μέρα πριν το «βασιλικό» ετάπ του Tour de France.

Ο αγώνας είχε 2 σκέλη 75 και 150 χλμ. με 1200μ. υψομετρικά και 2400 αντίστοιχα με τις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες γυναικών και ανδρών. Ο αγώνας διοργανώθηκε από μια σειρά φορέων μεταξύ των οποίων η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία είχε και την κορυφαία συμμετοχή για την επιτυχία της διοργάνωσης με προεξάρχοντες τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Ν. Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Δ. Νικολακόπουλο, τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και δεκάδες άλλους φορείς που συνέβαλαν τα μέγιστα. Ωστόσο συνέβαλαν επίσης η Ελληνική Ομοσπονδία, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και μεταξύ άλλων η τοπική ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου ως συνδιοργανώτρια.


Μετά τον τερματισμό, από αριστερά, ο Κατσίρος, ο Περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης, ο Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Νικολακόπουλος και ο Πεντζούρης

Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου είχε μια άρτια συμμετοχή και στον αγωνιστικό μέρος με τους Γιώργο Κατσίρο, Διονύση Μπέρτσο, Γιάννη Καράμπαλη, Άγγελο Παπαλάμπρο, Θανάση Κάψαλο, Μάριλο Πεντζούρη και Ιωάννη Τσίμπρη.


Ο Σάκης Μαντάς με τον ασημένιο νικητή Διονύση Μπέρτσο.

Οι αθλητές πραγματοποίησαν μια άρτια εμφάνιση συνολικά με την ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των 75 χλμ. και τον Διονύση Μπέρτσο να τερματίζει στην 4η θέση της γενικής κατάταξης, σε ένα σύνολο 150 αθλητών και στην 2η θέση της κατηγορίας του, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Την ομάδα εκπροσώπησε στον αγώνα και στις απονομές ο υπεύθυνος της τεχνικής ηγεσίας και συντονισμού του Ποδηλατοδρόμου, Σάκης Μαντάς.

Οι Καψάλος, Παπαλάμπρος, Μαντάς, Μπέρτσος, Καράμπαλης, Πεντζούρης, Τσίμπρης.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος