FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αυγενάκης: «Εκλογές στις Ομοσπονδίες χωρίς παράταση, το πολύ μέχρι 10/4»!

Ημερομηνία: 03-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη διασφάλιση του αδιάβλητου, της μυστικότητας και της ακεραιότητας των ψηφοφοριών, μέσω της ψηφιακής κάλπης «Ζευς», εφόσον οι Ομοσπονδίες επιλέξουν την εναλλακτική λύση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αναφέρθηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός επεσήμανε ξανά ότι οι εκλογές στις Ομοσπονδίες δεν πρόκειται να πάρουν παράταση: «Οι εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών πρέπει να διεξαχθούν ως τις 31 Μαρτίου. Να σημειώσω ότι οι εκλογές δεν επιδέχονται περαιτέρω παράτασης λόγω της ιδιαιτερότητας ότι διανύουμε μήνες Ολυμπιακής προετοιμασίας για τους αγώνες το καλοκαίρι στο Τόκυο, που ευχόμαστε να διεξαχθούν.
Θέλω να γίνει σαφές: τέλος Μαρτίου ολοκληρώνονται οι θητείες των διοικήσεων των αθλητικών Ομοσπονδιών. Δεν θα δοθεί άλλη παράταση!».

Λίγο μετά όμως, ο Λ. Αυγενάκης άνοιξε την πόρτα που ο ίδιος μόλις είχε κλείσει και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για 10ήμερη παράταση στην προθεσμία των εκλογών, λέγοντας «υπάρχει πρόβλεψη και για υπουργική απόφαση, βάσει μίας δεύτερης εξουσιοδοτικής που ισχύει μόνον για φέτος και μόνον για την παρούσα συγκυρία, ώστε να παραταθεί, αν τυχόν χρειαστεί, για 10 το πολύ ημέρες (έως  και τις 10-4-2021) το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα δύναται να διεξαχθούν οι  εκλογές των  ομοσπονδιών, εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο για την ομαλή ολοκλήρωση των σχετικών εκλογικών διαδικασιών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος