FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αστέρας-Προοδευτική 1-0: Πολύτιμη νίκη

Ημερομηνία: 17-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Λ. Αστέρας με σκορ 1-0 επί της δυναμικής και νευρώδους ομάδας της Προοδευτικής. Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν, με το γκολ να μπαίνει στο 82΄, όταν ο Λ. Αστέρας εκτέλεσε κόρνερ, επικράτησε σύγχυση στην περιοχή, αλλεπάλληλα σουτ και ο Βασιλακόπουλος με κοντινό δυνατό σουτ πέτυχε το πολύτιμο για την ομάδα του γκολ. Νωρίτερα, στο 19΄ ο Τσιτσιρόπουλος σούταρε από κοντά, αλλά απέκρουσε ο Κυριακόπουλος. Στο 29΄ το πλασέ του Λιαρόπουλου πέρασε λίγο άουτ, στο 38΄ το σουτ του Παντελή απέκρουσε ο Βυθούλκας και στο 44΄ το πλασέ του Βαλογιάννη απέκρουσε και πάλι ο Βυθούλκας.

Ξεχώρισαν από τους νικητές οι Βυθούλκας, Παναγιωτόπουλος, Χριστακόπουλος, Τσιτσιρόπουλος και ο σκόρερ Βασιλακόπουλος, που έπαιξε κεντρικός αμυντικός, αλλά στη φάση του γκολ είχε προωθηθεί. Από την «Προο» ξεχώρισαν οι Κυριακόπουλος, Ορλώφ, Ζ.Βαλογιάννης και Νικολετάκης. Καλή η διαιτησία του Σφυρή και των βοηθών Καραλή, Κατσίβα.

 

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Παναγιωτόπουλος, Τσέλλος, Ξενόφως (50΄ λ.τρ. Βασιλακόπουλος), Μουγκός, Χριστακόπουλος, Λιαρόπουλος (90+΄ Τσούλης), Νεοφώτιστος, Καραντώνης (89΄ Καββαθάς), Σέφα (90+΄ Ρούντα), Τσιτσιρόπουλος.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας (73΄ Γ. Πέρδικας), Κατσιμιτσίρης, Λιάκος, Ορλώφ, Βαλογιάννης, Παντελής, Μπιτούνης, Κουρκουμέλης, Μπουρλάκης, Νικολετάκης.

Παύλος Κ. Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος