FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αστέρας-Ολυμπιάδα 0-2: Διπλό παραμονής στο Σκουροχώρι

Ημερομηνία: 04-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ολυμπιάδα με νίκη θα παρέμενε στην Α1 Κατηγορία, χωρίς να οδηγηθεί η σειρά σε τρίτο παιχνίδι στο Γούμερο και την πέτυχε στο Σκουροχώρι, με σκορ 0-2, εκμεταλλευόμενη τις επτά απουσίες παικτών του Λ. Αστέρα. Η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου ήταν συμπαγής αμυντικά και αποφασισμένη κι έφτασε εν τέλει στην επικράτηση, πανηγυρίζοντας την παραμονή με «όλε» μπροστά στους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο Σκουροχωρίου.
Ο Λ. Αστέρας ήθελε έστω την ισοπαλία για να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, πάλεψε, παρά τις απουσίες, αλλά ήταν άτυχος έχοντας και τρία δοκάρια!

Η Ολυμπιάδα μπήκε καλύτερα στο ματς και μέχρι να σκοράρει στο 19΄ είχε φτάσει άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 2′ γλίστρησε η μπάλα από τα χέρια του Βυθουλκα, ο Θανάσης Καλαντζής πλάσαρε, αλλά έδιωξε σωτήρια προ της γραμμής ο Τσελος.

Στο 8′ το σουτ του Διαμαντακου αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε με γροθιές ο Βυθούλκας. Στο 13′ απείλησε πρώτη φορά ο Λ. Αστέρας. Ο Μουρούτης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ξενόφος έπιασε την κεφαλιά απέκρουσε δύσκολα ο Μπουμπουνάς, η μπάλα έφτασε στον Καββαθά που σούταρε από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα εξοστρακίστηκε σε σώματα παικτών της Ολυμπιάδας.

Στο 19′ έγινε το 0-1. Ο Νίκος Γεωργίου σέντραρε από δεξιά, προκλήθηκε ασυνεννοησία άμυνας και τερματοφύλακα και ο Γ. Ροδόπουλος από κοντά έκανε το 0-1. Στα εναπομείναντα λεπτά του α΄ ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, με το Λ. Αστέρα να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά να μην απειλεί.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν την αντίπαλη εστία, αλλά και η Ολυμπιάδα είχε φάσεις για γκολ. Στο 47′ απευθείας φάουλ του Ξενόφου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι αλλά στο επόμενο λεπτό, λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, όταν ο Διαμαντάκος έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά μέσα στην περιοχή σούταρε δυνατά αμαρκάριστος αλλά ο Βυθούλκας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 65΄ ο Κολοβάδης πρόλαβε σωτήρια τον Βασιλακόπουλο πριν πλασάρει από θέση τετ-α-τετ και στο 67΄ ο Γ. Ροδόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Ξενόφο μέσα στην περιοχή, πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 70′ είχαμε δοκάρι (οριζόντιο) και για την Ολυμπιάδα με ένα μακρινό φάουλ του Κολοβαδη και στο 77΄ έγινε το 0-2. Ο Διαμαντάκος γύρισε τη μπάλα από αριστερά στον παίκτη-προπονητή Χρήστο Αγγελόπουλο και αυτός απέναντι από τον Βυθούλκα δεν λάθεψε, σφραγίζοντας τη νίκη-παραμονή της ομάδας του. Στο 79΄ και 81΄ ο Λ. Αστέρας είχε άλλα δύο δοκάρια με απευθείας φάουλ του Νεοφώτιστου και σουτ του Τσούλη αντίστοιχα, ενώ στο 89΄ ο Ρούντα σημάδεψε από κοντά την εξωτερική πλευρά των διχτυων, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Τσούλης, Τσέλος, Ξενόφος, Βασιλακόπουλος, Δ. Παναγιωτόπουλος, Μουρούτης, Νεοφώτιστος, Ρούντα, Σακέλλης, Καββαθάς.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κωνσταντόπουλος, Κ. Καλαντζής, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Γ. Μπίρμπας, Γ. Ροδόπουλος (72΄ Βλασόπουλος), Θ. Καλαντζής, Γεωργίου (74΄ Χρ. Αγγελόπουλος-90΄ Ι. Φωτακόπουλος), Διαμαντάκος, Χρυσ. Αγγελόπουλος (83΄ Ν. Ροδόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος