FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Αστέρας-Ολυμπιάδα 0-0: Δυνατό ματς, μηδέν γκολ!

Ημερομηνία: 28-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Λ. Αστέρας και Ολυμπιάδα διεκδίκησαν με δύναμη τη νίκη αλλά υστέρησαν στη δημιουργία φάσεων και έμειναν στο μηδέν. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου διατηρήθηκε στο +3 από τη ζώνη των πλέι-άουτ, ενώ αυτή του Χρήστου Αγγελόπουλου παρέμεινε στη ζώνη με 24 βαθμούς.  Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση στο ματς. Στο 35΄ ο Χριστακόπουλος από πλευράς Λ. Αστέρα δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά και από πλευράς Ολυμπιάδας στο 50΄ ο Καλαντζής έπιασε γυριστό σουτ αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Βυθούλκας. Πάντως, αμφότερες οι ομάδες έχουν παράπονα για τη διαιτησία, με το Λ. Αστέρα να κάνει λόγο για δύο κόκκινες που έπρεπε να βγουν σε ποδοσφαιριστές της Ολυμπιάδας και η ομάδα του Γουμέρου φωνάζει για δύο πέναλτι!

Με την λήξη του αγώνα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα ο Φωτακόπουλος, για διαμαρτυρία στο διαιτητή.

 

Λ. Αστέρας:  Βυθούλκας, Παναγιωτόπουλος, Τσέλος, Χριστακόπουλος, Μουγκός, Σακέλλης (78’ Καββαθάς), Λιαρόπουλος (89’ Μουρούτης), Νεοφώτιστος, Καραντώνης (85’ Ρούντα), Σέφα, Τσιτσιρόπουλος.

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Αγγελόπουλος, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Βλασσόπουλος, Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος (89’ Ν. Ροδόπουλος), Καλαντζής (90+ Αγριδιώτης), Γεωργίου (53’ Κωνσταντόπουλος), Γ. Μπίρμπας, Διαμαντάκος (82’ Δ. Μπίρμπας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος