FOLLOW US: facebook twitter

Κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Κοινότητες Δ.Ε. Πύργου και Ωλένης

Ημερομηνία: 06-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Εκδόθηκε η απόφαση του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Παπαγεωργίου με την οποία κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Κοινότητες που περιλαμβάνονται στις Δημοτικές Ενότητες Πύργου και Ωλένης.


Είχε προηγηθεί, ως έναρξη της διαδικασίας, κατεπείγον αίτημα προς τους αρμόδιους κρατικούς φορείς που είχε καταθέσει ο Δήμος Πύργου, με το οποίο ζητήθηκε να κηρυχθούν άμεσα σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι πληγείσες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πύργου και συγκεκριμένα οι Κοινότητες που περιλαμβάνονται στις Δημοτικές Ενότητες Πύργου και Ωλένης, για την αντιμετώπιση της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης που διαμορφώθηκε εξαιτίας της συνεχιζόμενης εκδήλωσης ισχυρών πυρκαγιών τις δυο τελευταίες μέρες.

Ακολούθησε η σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η οποία διαβιβάστηκε, κι έπειτα η έκδοση της σχετικής απόφασης με το καθεστώς της κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης για τις περιοχές αυτές να είναι διαρκεί έως τις 4 Φεβρουαρίου 2022.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος