FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Το πήρε στην παράταση ο ΠΑΟΒ κι έγραψε ιστορία!

Ημερομηνία: 17-04-2022 | Συντάκτης:

Διεξήχθη ο 51ος τελικός του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN, σήμερα, στο γήπεδο «Β. Μαρτζάκλης» της Ανδραβίδας, παρουσία 550 φιλάθλων και μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε τον Αίαντα 3-1 στην παράταση και στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπελλούχος Ηλείας, μετά από 4 αποτυχημένες προσπάθειες (η τελευταία ήταν τη σεζόν 2012-2013, όταν ηττήθηκε στον τελικό από τον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου με 1-0).

Στο 23΄ ο Θεοδωρόπουλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και ο Σταθάτος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 για τον Αίαντα. Στο 33′ ο Θεοδωρόπουλος ανέτρεψε τον Περικλή Πολίτη μέσα στην περιοχή, και αυτός ευστόχησε στο πέναλτι κι έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο β΄ ημίχρονο, ο ΠΑΟΒ μπήκε πιο δυνατά και είχε δύο δοκάρια στο 53΄ και στο 60΄ με τους Λαθύρη, Μαυρόπουλο αντίστοιχα. Στο 83΄ και 88΄ ο Βορύλλας έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις σε κεφαλιά του Καράμπελα και σουτ του Δούλου, κρατώντας το 1-1.

Στην παράταση ο ΠΑΟΒ ήταν καλύτερος και σκόραρε δύο φορές. Στο 93΄ από σέντρα του Πολίτη, ο Πυρρής με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρακίτσου (2-1). Και στο 107΄ ο Πυρρής ξανά, σε κενή εστία, από ασίστ του Κουλούρη, σημείωσε το 3-1. Στο 115΄ σουτ του Καράμπελα σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Πολίτης, Διονυσόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λιόσης, Μαυρόπουλος (80΄ λ.τρ. Φερεκίδης), Τσιρίκος (65΄ Σταυρόπουλος), Λαθύρης (106΄ Νικολακόπουλος), Πυρρής, Κουλούρης (113΄ Παλούμπης).


Αίας Γαστούνης: Καρακίτσος, Στανής, Βασιλικόπουλος (118΄ Μουτσάι), Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (118΄ Μαργαρίτης), Δούλος, Θεοδωρόπουλος, Βράπι (118΄ Παπασωτηρίου), Γιαννακόπουλος (68΄ Καράμπελας-118΄ Λαγανόπουλος).





**Αναλυτικό ρεπορτάζ του τελικού, στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος