FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Στον τελικό εύκολα o ΠΑΟΒ, στο 94΄ ο Αίας-Νίκη 2-1 ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 10-04-2022 | Συντάκτης:

Διεξήχθησαν σήμερα οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN και το ζευγάρι του τελικού είναι ΠΑΟ Βάρδας-Αίας Γαστούνης. Ο ΠΑΟΒ νίκησε και στο δεύτερο ματς σήμερα την Δόξα Ν. Μανωλάδας με σκορ 4-0.

Στο 5ο λεπτό ο Πυρρής από ασίστ του Λαθύρη έκανε το 1-0. Στο 28΄ ο Λαθύρης με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 2-0 και στο 30΄ απευθείας φάουλ του Μαυρόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 36΄ από κόρνερ του Π. Πολίτη, κεφαλιά του Σακελλαρόπουλου, δοκάρι και γκολ (3-0). Στο 88΄ ο νεαρός Διαμαντόπουλος με σουτ από πλάγια δεξιά έγραψε το τελικό 4-0.

Στον Πύργο ο Πανηλειακός παρατάχθηκε με βασικούς αυτή τη φορά και διεκδίκησε στα ίσα την πρόκριση. Στο 28΄ οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο α΄ μέρος, με ωραίο πλασέ του Τζανέτου έξω από την μεγάλη περιοχή (1-0). Στο 70΄ ο Πανηλειακός κέρδισε πέναλτι με τον Τσαγκάρη από τον Μπουρδέκα, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή Πήττα, απόφαση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του Αίαντα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τζανέτος απέκρουσε ο Καραμανλής και η μπάλα βρήκε και το δοκάρι. Στο 83΄ έγινε το 2-0 για τον Πανηλειακό. Ο Τζανέτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσαγκάρης έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 94΄, όμως, ο Σταθάτος με σουτ από το ύψος της περιοχής μείωσε σε 2-1 και χάρισε την πρόκριση στον Αίαντα.

Ο τελικός, θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Αναστασόπουλος», αλλά η διοργανώτρια μπορεί με αιτιολογημένη απόφασή της να ορίσει διαφορετικό γήπεδο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην προκήρυξη του Κυπέλλου.



*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος