FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Νίκη-πρόκριση του Πανηλειακού επί του Ξενοφώντα

Ημερομηνία: 22-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός νίκησε 2-0 τον Ξενοφώντα στο Στάδιο Πύργου, υπό δυνατή βροχόπτωση σε όλο σχεδόν το 90λεπτο και προκρίθηκε στη Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ηλείας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Δάφνη στην Ανδραβίδα.

Η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου σκόραρε στο 18΄ με πλασέ του Τζανέτου ύστερα από κάθετη πάσα του Τσαγκάρη και στο 23΄ με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ του Κανάνι στο αριστερό παραθυράκι του Κουτρουμπή. Ο Ξενοφών είχε δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο 5΄ και στο 8΄ με τον Μπακατσέλο και τον Τσίτσο αντίστοιχα, όπου ο Καπετανάκης απέκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 39΄ ο Τσαγκάρης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κουτρουμπή, ενώ στο β΄ μέρος, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι πλέον πολύ βαρύς, οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες, με πιο αξιόλογη αυτή στο 50΄ του Μπακατσέλου, που αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι (87΄ Ντάβαρης), Κολόκας, Κωτσάκης, Μπουρνέλης, Δημάκης, Έλιοτ, Τσίγκρηλας, Τζανέτος (61΄ Καμαρά), Τσαγκάρης (87΄ Μπάλλας).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Αναμουρλίδης, Ηλιόπουλος, Κύτταρης (59΄ Βαγγόπουλος), Τσίτσος, Μιλοσέσκι, Θ. Καλαντζής (71΄ Π. Κωνσταντόπουλος), Γ. Καλαντζής, Π. Κουτσογιαννάκης (71΄ Τσιγκούνης), Διονυσόπουλος (59΄ Πεσκελίδης), Μπακατσέλος (75΄ Θ. Κωνσταντόπουλος).

 

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος