FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ελλάδος: Και η Αλβανία στο… τραπέζι σαν επιλογή για τον τελικό

Ημερομηνία: 09-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προστέθηκε στη γκάμα των επιλογών της ΕΠΟ κι εκείνη της Αλβανίας, η οποία μάλιστα συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες μαζί με την Ρουμανία.

Μετά το νέο «όχι» της κυπριακής αστυνομίας για να διεξαχθεί ο τελικός στην Κύπρο, η ΕΠΟ στράφηκε σε άλλες επιλογές, αλλά συνέχισε να αναζητεί τρόπο και τοποθεσία για να λάβει χώρα ο τελικός σε χώρα του εξωτερικού. Υπάρχει λοιπόν και συνέχεια.

Μετά τα δημοσιεύματα για το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, ήρθε και η προοπτική της Αλβανίας να τεθεί στο τραπέζι κι αυτή τη στιγμή ο τελικός κινείται ανάμεσα στις τρεις αυτές τοποθεσίες. Εκείνη της Σερβίας και του Βελιγραδίου είναι που δεν συγκεντρώνει τόσες πολλές πιθανότητες εξαιτίας του φόβου που υπάρχει να γίνουν επεισόδια μεταξύ οπαδών και κάπως έτσι οι Αλβανία και Ρουμανία είναι εκείνες που συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις Ομοσπονδίες αυτών των τριών χωρών έχει απαντήσει θετικά στο να γίνει εκεί ο τελικός, όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποια είναι. Τέλος, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται ακόμη και μία τρίτη επαναπροσέγγιση στην Κύπρο προκειμένου να πειστεί η αστυνομία και να γίνει τελικά εκεί ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος