FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ελλαδας: Στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Ημερομηνία: 27-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
EUROKINISSI SPORTS

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ότι ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30.

Ο κύβος ερρίφθη. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ότι ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30.

Η ημερομηνία πέρασε από χίλια κύματα, υπήρξαν πολλές αλλαγές όλο αυτό το διάστημα, αλλά τελικά η… μπίλια κάθισε τρεις ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές και δέκα ημέρες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος.

Υπήρξε σκέψη μήπως γίνει ο τελικός στις 23 Μαΐου, αλλά τελικά δεν προκρίθηκε αυτή η λύση, ενώ αναφορικά με τη 19η Μαΐου που έπεσε δυνατά στο τραπέζι κατόπιν επιθυμίας των ομάδων, η λύση αυτή δεν προχώρησε λόγω της αστυνομίας που δεν ήθελε τελικό δύο 24ωρα πριν τις κάλπες.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το τι θα συμβεί με την παρουσία κόσμου στο γήπεδο, με το ζήτημα να παραμένει ανοικτό, καθώς οι δύο ομάδες θέλουν τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους και θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, συναίνεσε για τη διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο μόνο με την προϋπόθεση ότι οι δύο φιναλίστ δεν θα πάρουν εισιτήρια και στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο 400 προσκλήσεις, ενώ παρόμοια ήταν και η στάση της αστυνομίας.

Πηγή: sport24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος