FOLLOW US: facebook twitter

Κυριακή 01/08: Προτάσεις για διασκέδαση στην Ηλεία

Ημερομηνία: 01-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Port Festival στο Κατάκολο!


Ημέρα δεύτερη που πραγματοποιείται το Port Festival στο άλσος Κατακόλου, την Κυριακή 1η Αυγούστου. Το Port Festival είναι ο καλοκαιρινός θεσμός που ο κόσμος της Ηλείας έχει αγαπήσει και αναζητά για να ψυχαγωγηθεί και να καλλιεργηθεί.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7μ.μ. με εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, προβολές των μουσικών βίντεο που γύρισαν τα μέλη της Collectiva Artenativa, έκθεση χειροποίητων δημιουργιών και παρουσίαση των δράσεων των ομάδων και των συλλόγων που συμμετέχουν. Στις 21:00 ξεκινούν τα live με ήχους που μας ταξιδεύουν στην παράδοση, τη Σμύρνη, την Ανατολή, αλλά και τα Βαλκάνια, τη Λατινική Αμερική, και τους ελαφρολαϊκούς δρόμους της σύγχρονης Ελλάδας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης, είδη ρουχισμού, σχολικά βιβλία και γραφική ύλη για το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Λυκείων του Πύργου και τους έχοντες ανάγκη.

Live Show στο «Ten10»


Αυτήν την Κυριακή 1 Αυγούστου, το «Ten10» στην κεντρική πλατεία Πύργου μετά τις 8 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά, καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Tάσο Γαβριλιάδη και Kώστα Mασούρα. Μην λείψει κανείς!

Οι 1550 live στο «Αίθριον»


Αυτήν την Κυριακή 1 Αυγούστου το «Αίθριον cocktail bar» στα Καλακέικα Σκαφιδιάς υποδέχεται τους 1550 για να σας ξεσηκώσουν. Από το 1998 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα, οι 1550 χαράσσουν τη δική πορεία τους μέσα στο τοπίο της Ελληνικής Ροκ σκηνής και δημιουργούν μουσική και στίχους που αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Από την δημιουργία τους μέχρι και σήμερα, οι 15 50 εμφανίζονται τακτικά και περιοδεύουν ανά την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, καθώς και επιλεγμένες εμφανίσεις στο εξωτερικό, έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 2.000 εμφανίσεις και συναυλίες. Έχουν συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Έλενα Παπαρίζου, οι Νίκος Ζιώγαλας, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Αντώνης Ρέμος, Πάνος Μουζουράκης, Παντελής Παντελίδης, Γιάννης Ζουγανέλης και πολλούς άλλους. Μαζί τους θα είναι και η Kalena. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ για να σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος