FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Στα πέναλτι η Ζαχάρω-Φωνάζει για τη διαιτησία ο Α.Ο. Μ.

Ημερομηνία: 29-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε χθες η Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ηλείας με τη διεξαγωγή έξι αγώνων. Στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας, ο Ολυμπιακό Ζαχάρως προκρίθηκε στα πέναλτι επί του Α.Ο.Μ. στα Μακρίσια. Ο κανονικός αγώνας τελείωσε 1-1 όπως και η παράταση και στη ρώσικη ρουλέτα οι παίκτες του Σταύρου Μεντή ήταν απόλυτα εύστοχοι και επικράτησαν με 3-5.

Ο Α.Ο.Μ. προηγήθηκε στο 25΄ με σουτ του Σταματελάτου για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός στο 57΄ με ατομική ενέργεια και σουτ του Στροφύλλα. Στο 68΄ ο Α.Ο.Μ. έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του νεαρού Νίκου Χριστόπουλου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα καθώς όπως ισχυρίζονται το μαρκάρισμα ήταν ώμο με ώμο και δεν υπήρχε περίπτωση κίτρινης κάρτας.

Στο 82΄ αποβλήθηκε σωστά με απευθείας κόκκινη ο Μπατζάκας, που τράβηξε τον Έλιοτ και ενώ βρισκόταν σε θέση για γκολ.

Στα πέναλτι ευστόχησαν όλοι οι ερυθρόλευκοι της Ζαχάρως και συγκεκριμένα οι Τσάμπρας, Χριστόπουλος, Μπιμπής, Έλιοτ, Οικονομίδης, ενώ από τον Α.Ο.Μ. αστόχησε στο πρώτο ο Μπαλαούρας και ευστόχησαν οι Μούτσος, Καρανικολός και Σκουρής.

Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία στα τρία τελευταία παιχνίδια, με Ηλειακό στα Λεχαινά, με Ξενοφώντα στα Μακρίσια και χθες με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

 

Α.Ο. Μακρισίων: Καρανικολός, Ν. Χριστόπουλος, Σκουρής, Διονυσόπουλος, Καρβουνιάρης, Μπαλαούρας, Μούτσος, Καββαθάς, Μπάλλας (70΄ Μπατζάκας), Πετρόπουλος (46΄ Θ. Ασημακόπουλος), Σταματελάτος.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Ρηγόπουλος (89΄ Νικολόπουλος), Χριστόπουλος, Κύτταρης, Οικονομίδης, Γκούσκος, Μπιμπής, Στροφύλλας, Παπαγεωργίου (75΄ Κουρούβανης), Τζέιμς, Έλιοτ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος