FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας MARKET IN: Μάχες για την είσοδο στους «4»

Ημερομηνία: 19-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αλφειός-Νίκη Τραγανού και Ηλειακός-Δόξα Ν.Μ. σήμερα

 

Του Κώστα Πλιάγκου

Συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ηλείας, με τη διεξαγωγή δύο σπουδαίων αγώνων  (ώρα έναρξης 3μ.μ..), όπου οι νικητές θα πάρουν το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού (οι αγώνες στους «8» είναι μονοί).

Στο Επιτάλιο ο φορμαρισμένος Αλφειός του Κώστα Μπακάλη, αντιμετωπίζει την επίσης σε φόρμα Νίκη Τραγανού του Αλέξη Γαλάνη, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με όλα τα αποτελέσματα να είναι πιθανά. Ο νικητής θα παίξει στα ημιτελικά με τον ΠΑΟΒ σε διπλούς αγώνες. Διαιτητής ορίστηκε ο Γκατζόπουλος, με βοηθούς τους Καραλή, Λιάπη.

Το άλλο ματς διεξάγεται στο Βαρθολομιό ανάμεσα στον Ηλειακό του Μιχάλη Καλαρίτη και την ισχυρή Δόξα Ν.Μανολάδας του Γιώργου Λαγού. Φαβορί είναι οι «μελανόλευκοι» της Ν.Μανολάδας, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και στο χορτάρι, κόντρα σε έναν Ηλειακό που στην έδρα του είναι δύσκολος αντίπαλος. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα παίξει στα ημιτελικά με το νικητή Αίας-Ολυμπιακός Ζαχάρως. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Κοιλιομενιάτη, Καραμέρο.

Το πρόγραμμα

Συνοπτικά, μετά την πρόκριση του ΠΑΟ Βάρδας επί του Πανηλειακού, τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ηλείας και τα σταυρώματα στα ημιτελικά είναι τα εξής:

2Δ. Αλφειός– Νίκη Τραγανού (19/2)

3Δ. Ηλειακός Β. – Δόξα Ν.Μ.  (19/2)

4Δ. Αίας Γαστούνης– Ολυμπιακός Ζαχάρως (26/2)

 

Ημιτελικά (διπλοί αγώνες)

ΠΑΟ Βάρδας – Νικητής 2Δ

Νικητής 4Δ – Νικητής 3Δ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος