FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας MARKET IN: Έναρξη Γ΄ Φάσης με ΠΑΟΒ-Ν. Κόροιβος

Ημερομηνία: 11-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκινά σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου Ηλείας MARKET IN, με τον αγώνα ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη-Ν. Κόροιβος Κατσαρού, στις 3μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας.  Η ομάδα της Βάρδας θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο τον Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα και επιστρέφει μετά από 7 μήνες στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός γύμνασε χθες για πρώτη φορά τους παίκτες και σήμερα θα τους καθοδηγήσει από τον πάγκο.

Ο ΠΑΟΒ αναμένεται να παραταχθεί με αρκετούς μικρούς στη σύνθεσή του για να πάρουν λεπτά συμμετοχής και να αποκομίσουν εμπειρίες κόντρα στον Ν. Κόροιβο, με τον οποίο υπάρχει διαφορά δυναμικότητας (είναι ουραγός στην Α1 DEDALOS SECURITY). Ο Θοδωρής Σαμπανέι θα εκτίσει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής για τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στο ματς της περασμένης Κυριακής με τη Θύελλα Πατρών.

Την επόμενη εβδομάδα το Δάφνη-Αετός

Η ΕΠΣΗ όρισε για την επόμενη εβδομάδα τον αγώνα που είχε αναβληθεί ανάμεσα στη Δάφνη Ανδραβίδας και τον Αετό Κέντρου, με τον οποίο ολοκληρώνεται η Β΄ Φάση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 2.45μ.μ. και ο νικητής θα παίξει με τον Αίαντα Γαστούνης, εντός έδρας.

Στις 29/12 το Σαβάλια-Πανηλειακός

Από τα υπόλοιπα ζευγάρια της Φάσης των «16», η ΕΠΣΗ έχει ορίσει μόνο το  Ολυμπιακός Σαβαλίων – Πανηλειακός για τις 29 Δεκεμβρίου!

Τα υπόλοιπα  ζευγάρια είναι τα εξής:

Θύελλα Καταρ. – Ολυμπιακός Ζαχ.

Δόξα Ν.Μ. – Ξενοφών

Ηλειακός Βαρθολ. – Αστέρας Αμ.

Αλφειός  – Προοδευτική

Κουρτέσι – Νίκη Τραγανού

Δάφνη ή Αετός Κ. – Αίας Γαστ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος