FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Ιστορική πρόκριση στον τελικό ο Ολυμπιακός Σαβαλίων-1-0 την Ολυμπιάδα στο 95΄

Ημερομηνία: 10-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων νίκησε 1-0 την Ολυμπιάδα Γουμέρου και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας. Μια δίκαιη πρόκριση για την ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου που ήταν καλύτερη κι έχασε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει νωρίτερα την πρόκριση, απέναντι στην πολύ μαχητική Ολυμπιάδα, που όμως δεν φάνηκε επιθετικά, παρότι ήθελε γκολ για να προκριθεί μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Το νικητήριο γκολ για τους ερυθρόλευκους πέτυχε ο Κ.Τσακοπιάκος με κοντινό πλασέ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ύστερα από γύρισμα από δεξιά του Σάββα Αντωνόπουλου.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ξενοφώντα.

Ολυμπιακός: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Χ. Μαρκόπουλος, Γιαννακόπουλος (80′ Αβραμόπουλος), Κ. Τσακοπιάκος, Αντωνόπουλος (96’ Θ. Τσακοπιάκος) Σταυρούλιας, Μπούτσι.

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κ. Καλαντζής, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος (66′ Χρυσ. Αγγελόπουλος), Α. Καλαντζής, Γεωργίου (55′ Χρ. Αγγελόπουλος), Διαμαντάκος (74′ Ν. Ροδόπουλος), Γ. Μπίρμπας.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος