FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Έπος Ξενοφώντα, απέκλεισε τον ΠΑΟΒ και προκρίθηκε στον τελικό

Ημερομηνία: 03-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών πέτυχε επική ανατροπή στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ηλείας κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας, στο γήπεδο της Κρέστενας . Τον νίκησε απόλυτα δίκαια με 2-0, ανέτρεψε το εις βάρος του 3-1 του πρώτου αγώνα και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια!

Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, σκόραρε δύο φορές στο πρώτο 25λεπτο με δύο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, του Μπακατσέλου στο 6΄ και του Μπουτσικάκη στο 25΄ και από κει και πέρα με όπλα το πάθος και τη μεγάλη της θέληση κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της σκορ πρόκρισης.

Στο 91΄ ο Τάσος Κουτσογιαννάκης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και στο 93΄ ο Ντόμας έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του, όταν σούταρε από κοντά αλλά βγήκε γρήγορα πάνω του σωτήρια ο Κουτρουμπής και μπλόκαρε το σουτ.

Ο ΠΑΟΒ, που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, είχε δοκάρι στο 33΄ σε πλασέ του Θανάση Νικολόπουλου.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Δημάκης, Κωνσταντόπουλος, Μπουτσικάκης (78′ Π. Κουτσογιαννάκης), Μιλοσέσκι, Μούτσος (90′ Χαραλαμπόπουλος), Μπακατσέλος (73′ T. Κουτσογιαννάκης).

ΠΑΟΒ: Δημόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος (21΄ λ.τρ. Ντάζος), Δ. Νικολόπουλος, Π. Πολίτης, Πέκεζ (24′ Γούρμος), Γ. Πολίτης, Ντόμας, Θ. Νικολόπουλος, Μικελάτος, Μπούνας.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος