FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας: Ενιπέας-Ξενοφών με στόχο τα ημιτελικά

Ημερομηνία: 27-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 3μ.μ. στο γήπεδο Λαντζοΐου

 

Το τρίτο ζευγάρι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ηλείας κοντράρεται σήμερα στο Λαντζόι και μάλιστα το απαρτίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της Α1 DEDALOSE SECURITY. O πρωτοπόρος της Α1, Ενιπέας, περιμένει στις 3μ.μ. τον δεύτερο Ξενοφώντα, σε μια μάχη που δίνει εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ηλείας. Δύο ομάδες ποιοτικές, με πλούσιο ρόστερ, που μπορεί να έχουν ως πρώτο στόχο τον τίτλο του πρωταθλητή Ηλείας και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για το θεσμό του Κυπέλλου, πολύ περισσότερο τώρα που έχουν φτάσει κοντά στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ενιπέας, πολύ δυνατός και ποιοτικός σε όλες τις γραμμές, προέρχεται από ανέλπιστη ήττα στο Γούμερο και μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει σήμερα κόντρα στο μεγάλο του αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Ο  επίσης δυνατός Ξενοφών, μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα, επέστρεψε το Σάββατο στις νίκες κόντρα στη  Θύελλα και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να φορτσάρει σταδιακά  ενόψει του φινάλε της σεζόν, όπου κρίνονται όλοι οι τίτλοι.

Το ντέρμπι θα διευθύνει ο Παυλόπουλος με βοηθούς τους Καραλή, Ασημακόπουλο.

Το παιχνίδι είναι μονό και αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, θα ακολουθήσει παράταση και -αν χρειαστεί- η διαδικασία των πέναλτι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος