FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ελλάδας: Ώρα στέψης στο ΟΑΚΑ

Ημερομηνία: 22-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κονταροχτυπιούνται σήμερα στο ΟΑΚΑ με φόντο το Κύπελλο (21.00, Cosmote Sport 1), στον πρώτο μεταξύ τους τελικό μετά από 20 χρόνια.

Η μεγάλη στιγμή σχεδόν έφτασε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και δεν είναι άλλη από τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες, αφού απέκλεισαν ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, «μάχονται» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, προκειμένου να κατακτήσουν την κούπα.

Ο μεν ΠΑΟΚ για να κλείσει τη σεζόν με έναν τίτλο ενώ ο δε Ολυμπιακός για να κάνει το double, μιας και έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα.

Ο τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιακός, θα έχει στη διάθεση του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος πρόλαβε την τελευταία στιγμή, κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει. Ο Μαρτίνς πήρε 27 παίκτες μαζί του ενώ από ότι φαίνεται θα κατεβάσει τους ερυθρόλευκους με το γνωστό πλέον 3-4-3.

Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα, στην άμυνα μαζί με τον Σωκράτη θα είναι ο Χολέμπας και ο Σεμέδο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης – Καμαρά ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος. Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης θα την αποτελέσουν οι Ελ Αραμπί, Μασούρας και Μπρούμα.

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στον τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Μοναδικό ερωτηματικό για την ενδεκάδα αποτελεί ο Ελ Καντουρί. Όπως όλα δείχνουν ο Πάμπλο Γκαρσία θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με σύστημα 3-4-3. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, στην άμυνα θα παίξουν οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Κρέσπο και ως φουλ μπακ θα αγωνιστούν οι Μπάμπα και Ροντρίγκο. Επιπρόσθετα στο κέντρο θα είναι οι Σβαμπ – Αουγκούστο. Όσον αφορά την επίθεση μοναδικός σίγουρος είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς,με τους Κρμέντσικ – Σφιντέρσκι να διεκδικούν μια θέση ενώ όλοι στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν και τι θα γίνει με τον Ελ Καντουρί.

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε να διευθύνει ο 38χρονος Ολλανδός Ντάνι Μακέλι, από την κατηγορία Elite της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες Χέσελ Στέεγκστρα, Γιαν ντε Βρις, 4ος ο Καραντώνης και στο VAR ο επίσης Ολλανδός Κέβιν Μπλομ, με τον Πετρόπουλο και παρατηρητή τον Δάλλα.

Πηγή: sdna.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος