FOLLOW US: facebook twitter

Κυνήγι τρούφας στο δρυοδάσος της Φολόης – Μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με το μαγικό δάσος της Ηλείας

Ημερομηνία: 29-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Ιδιωτική ξενάγηση και κυνήγι τρούφας στην Πελοπόννησο, στο δρυοδάσος της Φολόης την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, με αναχώρηση από την Αθήνα, διοργανώνει η Attend Tourism Advisors, για τους λάτρεις της φύσης αλλά και της τρούφας, το γνωστό και  σπάνιο είδος μανιταριού που μεγαλώνει κάτω από το έδαφος (5-30 cm), συμβιώνοντας με το ριζικό σύστημα ορισμένων δένδρων.

Η ιδιωτική ξενάγηση και το κυνήγι της τρούφας με οδηγό και ένα εκπαιδευμένο τρουφόσκυλο, θα ξεκινήσει στο Δρυοδάσος της Φολόης που αποτελεί προστατευόμενη περιοχή από το Δίκτυο NATURA 2000, ένα δάσος που μοιάζει μαγεμένο. Πέντε εκατομμύρια δέντρα που φτάνουν ως τον ουρανό. Μια από τις λιγότερο γνωστές γωνιές της Πελοποννήσου. Η ομορφότερη!, Στο δρυοσάσος θα περιμένει ο εξειδικευμένος οδηγός της ομάδας όπου θα τους εξηγήσει τα πάντα για τις τρούφες, όπως γιατί είναι τόσο ακριβές, τα είδη που υπάρχουν και πώς θα μπορέσουμε να βρούμε μαζί με το υπέροχο και αχώριστο σκυλί του.

Μετά το κυνήγι, οι συμμετέχοντες θα επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης για να μεταφερθούν στο εστιατόριο, να προμηθεύσουν τον μάγειρα με τα “ευρήματά” τους και να τα γευτούν πλαισιωμένα από ένα λαχταριστό γεύμα!!

Κρατήσεις:

Τηλέφωνο: 2108031177

Για συμμετοχή – http://www.attend.com.gr/φόρμα-δήλωσης-συμμετοχής/


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος