FOLLOW US: facebook twitter

Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Απελευθέρωση 400 φασιανών

Ημερομηνία: 20-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Ένα βήμα πριν την απελευθέρωση φασιανών βρισκεται ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας μιας και στα τέλη του περασμένου μήνα, εγκρίθηκε η σχετική μελέτη απελευθέρωσης Φασιανών και ορτυκιών που είχε συνταθεί από την Γ΄Κ.Ο.Π. για τον σύλλογο.

Έτσι όπως τονίζει ο αντιπρόεδρος Κώστας Μουσιάς «έπειτα από συνεννόηση και με το συμβούλιο της Γ΄Κ.Ο.Π. θα προχωρήσουμε στην παραλαβή 400 Φασιανών τις αμέσως επόμενες ημέρες από το εκτροφείο της Ομοσπονδίας μας στην Πάτρα και θα προβούμε στην άμεση απελευθέρωσή τους, σε περιοχές κυνηγετικής μας ευθύνης οι οποίες βέβαια θα ανακοινωθούν με την υλοποίηση της απελευθέρωσης. Ενώ όσον αφορά το ορτύκι έπειτα από συνεννόηση και με τον υπεύθυνο του εκτροφείου της ομοσπονδίας θα γίνει σε μελλοντικό χρόνο.

Δεσμευτήκαμε σαν συμβούλιο απέναντι στον κυνηγετικό κόσμο της περιοχής πως θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε σελίδα στον σύλλογό μας, υλοποιώντας πλήθος δράσεων και ενεργειών τόσο φιλοθηραματικών, ξεκινώντας με αυτήν μας την κίνηση-ενέργεια απελευθέρωσης φτερωτών θηραμάτων  και που σειρά θα έχει μια απελευθέρωση λαγών από το εκτροφείο του συλλόγου μας σε μελλοντικό χρόνο.

Επίσης, θα προχωρήσουμε φέτος μια εκστρατεία ας μου επιτραπεί η έκφραση σε όλα τα χωριά της κυνηγετικής μας ευθύνης, συγκεντρώνοντας ενυπόγραφες καταγγελίες και αναφορές κόσμου, για τις ζημιές που προκαλούν στην  αγροτική οικονομία τα θηράματα Αλεπού και Κουνάβι αλλά και που επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο τους πληθυσμούς των υπόλοιπων θηραμάτων, και προοθώντας τις καταγγελίες αυτές σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες ακόμα και στο Υπουργείο προκειμένου να βρεθέι μια λύση ελέγχου του πληθυσμού τους γιατί η κατάσταση έχει πραγματικά ξεφύγει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος