FOLLOW US: facebook twitter

Kung Fu Pyrgos: Το kung fu του έδωσε το εισιτήριο για την Ιατρική Σχολή Αθηνών

Ημερομηνία: 30-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ευρωπαϊκή επιτυχία στο kung fu του αθλητή Λύγκα Στυλιανού στο 5th European Championships Kung Fu που διεξήχθη στην Μόσχα της Ρωσίας, του έδωσε το εισιτήριο να εισαχθεί σε όποιο πανεπιστήμιο και σε όποια πόλη επιθυμούσε ανευ εξετάσεων.

Ο αθλητής Λύγκας Στυλιανός διαγωνίστηκε στο 5th European Championships Kung Fu με την Εθνική Ελλάδας με προπονητή τον Σταματόπουλο Γρηγόρη και κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια. Η 1η ,2η ,3η θέση σε αναγνωρισμένα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα δίνουν την ευκαιρία στους αθλητές να εισαχθούν στα πανεπιστήμια της προτίμησής τους και σε όποια πόλη επιθυμούν. Η 4η,5η, 6η θέση κάτω των 18 ετών δίνει 30% μόρια για όλα τα πανεπιστήμια. Σε πανελλήνια πρωταθλήματα μοριοδοτούνται με το ποσοστό 10% για όλα τα πανεπιστήμια και 20% για ΤΕΦΑΑ.

Για να μπορεί ένας αθλητής του συλλόγου να μοριοδοτηθεί και να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο πρέπει ο σύλλογος και οι προπονητές να έχουν:

Άδεια λειτουργίας του συλλόγου

Πτυχιούχοι Προπονητές αναγνωρισμένοι από την Γ.Γ.Α

Άδειες ασκήσεων επαγγέλματος

Ειδική Αθλητική αναγνώριση

Ο Στέλιος είναι 8 χρόνια πανελλήνιος πρωταθλητής και 3 χρόνια στους 3 καλύτερους της Ευρώπης στο άθλημα Wushukungfu. Έχει κερδίσει αναρίθμητα μετάλλια σε πανελλήνια, διασυλλογικά και open πρωταθλήματα. Στην Ευρώπη έχει συμμετάσχει σε 3 αναγνωρισμένα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: στην Τιφλίδα Γεωργίας: 1 ασημένιο, στην Ουγγαρία Βουδαπέστη: 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο, στη Ρωσία Μόσχα: 2 ασημένια.

Η Ευρωπαϊκή επιτυχία του στην Ρωσία του έδωσε το εισιτήριο να εισαχθεί σε όποιο πανεπιστήμιο επιθυμούσε.

Ο σύλλογος μας συμμετέχοντας τα 3 τελευταία χρόνια σε αυτά τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κατέκτησε 12 μετάλλια:

Τιφλίδα Γεωργίας : 1 ασημένιο.

Ουγγαρία Βουδαπέστη: 3 χρυσά , 4 ασημένια , 2 χάλκινα

Μόσχα Ρωσίας: 2 ασημένια.

Ο Στέλιος όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός αθλητής αλλά και ένας πολύ καλός μαθητής στο σχολείο. Η καλή σταδιοδρομία του στο kung Fu έβαλε το λιθαράκι της στην καλή σταδιοδρομία στο σχολείο.

Θα μπορούσε να επιλέξει να μην δώσει πανελλήνιες εξετάσεις αλλά αυτός διάλεξε να δοκιμαστεί και σε αυτό γιατί είναι ένας πραγματικός μαχητής. Το αποτέλεσμα των πανελληνίων του ήταν 16.500 μόρια στην Φυσική έγραψε 19.5, απλά στα υπόλοιπα 3 δεν έγραψε τόσο πολύ καλά.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την προσπάθεια και την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kung Fu

Συγχαρητήρια στον αθλητή Στέλιο Λύγκα είμαστε περήφανοι για σένα αλλά και για τους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου μας με τις τεράστιες επιτυχίες τους σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο .

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σύλλογό μας, επικοινωνήστε μαζί μας

Κινητό: 6948890130

Email: kungfupyrgos@gmail.com

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει στον σύλλογο λόγω του covid θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις 1η Σεπτεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος