FOLLOW US: facebook twitter

Kung Fu Pyrgos: Νέες επιτυχίες για 42 αθλητές του στο 1st Open Φλόγα Wushu Championship

Ημερομηνία: 27-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Φλόγα Wushu Team, Kung Fu Pyrgos, Kung Fu Acharnes, Kung Fu Melission διοργάνωσε το 1st Open Φλόγα Wushu Championship στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων στην Αθήνα. Η Φλόγα Wushu Team διοργάνωσε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα Wushu στην Ελλάδα, με πάνω από 500 συμμετοχές. Η ομάδα του Kung Fu Pyrgos Stamatopoulos συμμετείχε με την πολυπληθή ομάδα των 42 αθλητών. Ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός αθλητών σε πρωτάθλημα, γεγονός που επιβεβαιώνει την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, μέσα από την πολυετή εμπειρία του προπονητή Σταματόπουλου Γρηγόρη στο Wushu.

Ο σύλλογος του Πύργου δηλώνει χαρούμενος και υπερήφανος που διοργάνωσε μια τόσο επιτυχημένη διοργάνωση, όπου παρουσιάστηκε παραδοσιακό – αγωνιστικό kung fu, parawushu και Light Sanda (Μάχη). Η προπονητική ομάδα του Stamatopoulos Team ανεβάζει τον πήχη κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά, αρκεί να αναλογιστούμε τα 12 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου και τις Διασυλλογικές, Πανελλήνιες, Βαλκανικές και Ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Η ομάδα Kung Fu Pyrgos συγκέντρωσε 36 μετάλλια (21 χρυσά, 12 ασημένια και 3 χάλκινα) με τους αθλητές της να συμμετέχουν σε όλες τις κατηγορίες.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τους μικρούς και μεγάλους αθλητές που τους έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά.

*Για περισσότερες πληροφορίες για το Kung Fu Pyrgos, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκέπτονται τις διαδικτυακές σελίδες και το κανάλι του στο You tube.

Τηλ.: 2621400697, κιν.: 6948890130.

Email: kungfupyrgos@gmail.com, Instagram: kungfu_pyrgos_stamatopoulos,FB: Grigoris Stamatopoulos,Fb: Kung Fu Pyrgos ,You tube: Kung Fu Pyrgos Stamatopoulos team.

Email.: kungfupyrgos@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος