FOLLOW US: facebook twitter

Kung Fu Pyrgos: Το 5ο Φεστιβάλ στην Ολυμπία είναι γεγονός!

Ημερομηνία: 29-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με το εντυπωσιακό Φεστιβάλ στην Αρχαία Ολυμπία έκλεισε την αυλαία του, στις 23 Ιουνίου, το Kung Fu Pyrgos, ημέρα που  έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως Ολυμπιακή και ήταν πολύ σημαντική για όλους μας και μάλιστα για πολλούς λόγους. Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου έκλεισε φέτος 10 χρόνια ζωής και μαζί με τη διοργάνωση του Φεστιβάλ, έχουμε κι έναν λόγο ακόμα να γιορτάζουμε: τη συνεργασία με το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και τα εγκαίνια του γραφείου μας στο Δημαρχείο. Αυτό είναι κάτι που καταφέραμε μετά από χρόνια δουλειάς, επιτυχιών στην Ελλάδα και την Ευρώπη και καλών συνεργασιών με ανθρώπους που αγαπούμε και μας αγαπούν.

Η «Φλόγα», το γραφείο για το Γουσού Κουνγκ Φου στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, είναι το αποτέλεσμα προσπαθειών χρόνων εκ μέρους, πρωταρχικά, του Σίφου Γρηγόρη Σταματόπουλου και του Αθλητικού Συλλόγου Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου και της συνεργασίας του με τους Σίφου Κωνσταντίνο Αθανασίου και Αποστόλη Τσεβά των Αθλητικών Συλλόγων Κινέζικων Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Αχαρνών και Μελισσίων αντίστοιχα. Αυτό το βήμα θα είναι το εφαλτήριο για τη διεύρυνση των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεών μας στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας, φιλοξενώντας αθλητικές διοργανώσεις, πρωταθλήματα, φεστιβάλ, μέσα στο πλαίσιο της ανάπτυξης του τοπικού αλλά και του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας. Το γραφείο μας θα αποτελέσει κέντρο προώθησης των αξιών των πολεμικών τεχνών αλλά και του Ολυμπιακού Ιδεώδους και Πνεύματος, υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον δραστήριο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Εθελοντισμού, κ.Αντώνη Χρυσανθακόπουλο.

Οι βραβεύσεις

Κατά τη διάρκεια του 5ου Φεστιβάλ μας και επί τη ευκαιρία των εγκαινίων της Φλόγας, καλέσαμε και βραβεύσαμε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Α. Ολυμπίας, κύριο Αντώνη Χρυσανθακόπουλο, την Χριστίνα Γαλανοπούλου, επικεφαλής Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, τον κ. Λάμπρο Σταμούλη, Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου, τον κ. Κατρίνη Μιχάλη που δραστηριοποιείται στην πολιτική εδώ και πολλά χρόνια, τον σίφου Χρήστο Παπαχρήστο που μας τίμησε και με τη συμμετοχή αθλητών του Α. Συλλόγου Αετός Γαλατσίου και τους προπονητές Γρηγόρη Χριστοφορίδη και Χρήστο Γουναρά.
Και φυσικά παρακολουθήσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα σε ένα κατάμεστο από τους αθλητές και τις αθλήτριες των Συλλόγων του Πύργου, των Αχαρνών, των Μελισσίων και του Γαλατσίου τους οποίους θαυμάσαμε και χαρήκαμε χωρίς το άγχος των αγώνων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπέροχους αθλητές και αθλήτριές μας για τη σκληρή δουλειά, την παρουσία τους στο Φεστιβάλ, τη χαρά που μας μεταδίδουν, καθώς και τους γονείς για την υποστήριξή τους. Περάσαμε πολύ όμορφα μαζί και φέτος, σύλλογοι, προπονητές, αθλητές, γονείς, ήρθαμε όλοι ακόμη πιο κοντά, κι εφόσον αυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος του αθλητισμού, να ενώνει τους ανθρώπους, είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι που το πετυχαίνουμε μαζί σας! Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και μαζί είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε!

Shi Fu

Σταματόπουλος Γρηγόρης

Δραγατσανίου 21, Πύργος Ηλείας

Email: kungfupyrgos@gmail.com

Τηλ.: 261400697 Κιν.:6948890130


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος