FOLLOW US: facebook twitter

Kung Fu Pyrgos: Στην Αρχαία Ολυμπία το 5ο Φεστιβάλ Kung Fu

Ημερομηνία: 19-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με μεγάλο ενθουσιασμό αναμένει εκατοντάδες κόσμος το 5ο Φεστιβάλ Kung Fu που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αρχαίας Ολυμπίας και ώρα 16:30. Ο προπονητής του Αθλητικού Σύλλογου Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου, Σταματόπουλος Γρηγόρης, σε συνεργασία με τον Δάσκαλο Αθανασίου Κωνσταντίνο, τον Δάσκαλο Τσεβά Αποστόλη και τον Χρυσανθακόπουλο Αντώνη Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Εθελοντισμού, υπό την αιγίδα φυσικά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, διοργανώνουν το Φεστιβάλ.

Μια μοναδική εμπειρία με πολλές συμμετοχές αθλητών και από την Αθήνα θα πλημμυρίσουν με θετική ενέργεια το Κλειστό Γυμναστήριο της Αρχαίας Ολυμπίας. Η μοναδικότητα της εκδήλωσης θα είναι το θέαμα που θα απολαύσετε γνωρίζοντας έτσι την τέχνη του «Kung Fu» μέσα από την εξαιρετική παρουσίαση που θα γίνει από αθλητές του.

Εγκαίνια…

Μαζί με το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του γραφείου μας που βρίσκεται στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Μέσα από τόσα χρόνιας ιστορίας του συλλόγου προσπαθειών, επιτυχιών και συνεργασιών καταφέραμε αυτό το βήμα. Η νέα αυτή υποδομή θα συμβάλλει στην διεύρυνση του Kung Fu  και θα αποτελέσει κέντρο για τις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ παράλληλα θα μπορεί να φιλοξενεί διοργανώσεις, φεστιβάλ και πρωταθλήματα στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού .

Είμαστε υπερήφανοι για την εξέλιξη που βλέπουμε να έχει αυτή η νέα υποδομή, τόσο σε επίπεδο συμμετοχής και απήχησης, όσο και σε επίπεδο ποιότητας. Η επιτυχία του θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά ότι οι αθλητικοί σύλλογοι, όταν λειτουργούν με αίσθημα ευθύνης για τη νέα γενιά και αγάπης για τον αθλητισμό, μπορούν να παράγουν ουσιαστικό και σημαντικό έργο. Ένα έργο που, ως Αθλητικός Σύλλογος , στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ειδικά για την Τέχνη « Kung Fu», σκοπεύουμε τώρα, να δημιουργήσουμε έναν νέο, φιλόξενο χώρο, ο οποίος θα στεγάσει και θα ενισχύσει αυτό το έργο. Το «Kung Fu Φλόγα» είναι μια υποδομή που αξίζει να υπάρχει στο Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας και θα προσπαθήσουμε μέσα από το έργο μας να ξεδιπλώσουμε όλο το μεγαλείο του «Kung Fu».

Σας προσκαλούμε όλους! Είσοδος ελεύθερη.

*Shi Fu Σταματόπουλος Γρηγόρης

Δραγατσανίου 21, Πύργος

Αρχαία Ολυμπία

Email: kungfupyrgos@gmail.com

Tηλ.: 261400697, κινητό: 6948890130


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος