FOLLOW US: facebook twitter

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Δ. Αλικανιώτη: “Οι αναμνήσεις μου από τα Λεχαινά και από τη φοίτησή μου στο Γυμνάσιο (1963-1969)”

Ημερομηνία: 07-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Λεχαινίτη δικηγόρου και συγγραφέα Διονύση Αλικανιώτη Δρ.του Δικαίου, με τίτλο “Οι αναμνήσεις μου από τα Λεχαινά και από τη φοίτησή μου στο Γυμνάσιο,1963-1969” (εκδόσεις Ηρόδοτος).

Όπως αναφέρει ο Διονύσης Κράγκαρης “ Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα συζητηθεί. Με το βιβλίο αυτό ο πολυγραφότατος και βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών Λεχαινίτης  συγγραφέας και επιστημονικός ερευνητής, καταθέτει με γλαφυρό τρόπο, ειλικρίνεια ,αμεσότητα αλλά  και γενναιότητα όσα έζησε στο σχολείο εκείνης της εποχής, για πρόσωπα (διευθυντές, καθηγητές και συμμαθητές) και καταστάσεις (αυταρχικό και θεολογοκρατούμενο περιβάλλον).Τ ο βιβλίο (το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γυμνασιάρχη Γεωργίου Οικονόμου και των συμμαθητών του συγγραφέα Αντωνίας Δ.Τριτάρη και Δημητρίου .Ιω.Μαγκλάρα) περιέχει ακόμη ενδιαφέροντα  στοιχεία για τη γενέτειρα αλλά και το γενεαλογικό δέντρο του συγγραφέα.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος