FOLLOW US: facebook twitter

Κρούσμα κορονοϊού σε αστυνομικό στον Πύργο – Κατεβαίνει κλιμάκιο σήμερα στη Δ. Α. Ηλείας για προληπτικά τεστ

Ημερομηνία: 09-11-2020 | Συντάκτης:

Θετικό κρούσμα κορονοϊού διαπιστώθηκε στις τάξεις των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για άνδρα που υπηρετεί στον Πύργο, εκδήλωσε ήπια συμπτώματα και ήδη τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Παράλληλα, υποβλήθηκαν σε τεστ πέντε συνάδελφοί του, με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή, ενώ ήδη η Διεύθυνση έχει απευθύνει αίτημα προς την ΕΟΔΥ να έρθει κλιμάκιο για να διενεργήσει μαζικά τεστ στο αστυνομικό προσωπικό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Παναγιώτης Ζώντος, υπογράμμισε την ανάγκη άμεσων ενεργειών για να αποτραπεί η διασπορά του ιού.

«Μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε κεντρικό αστυνομικό τμήμα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, n ανάγκη διενέργειας προληπτικών τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού στους αστυνομικούς, είναι επιτακτική . Το αστυνομικό προσωπικό  με την εργασιακή  παρουσία του  βρίσκεται παντού και πάντα. Όσο δεν προστατεύεται , διατηρείται ισχυρός ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα μετάδοσης του COVID-19. Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε πολύ όπως αποστείλετε άμεσα ειδικευμένο κλιμάκιο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις  πρόληψης ανίχνευσης της νόσου covid -19 στο Αστυνομικό προσωπικό.», δήλωσε.

Χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι σήμερα θα έρθει κλιμάκιο στο Μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για να διενεργηθούν  προληπτικά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού στους αστυνομικούς της Ηλείας, με τον κ. Ζώντο να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μαρτζάκλη και τον κ. Μάνδαλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος