FOLLOW US: facebook twitter

Κρούσμα COVID-19 στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Φιγαλείας

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα
Άμεση η αντίδραση της διεύθυνσης και του προσωπικού της σχολικής μονάδας

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας, κα.Ελένη Γκαραγκούνη με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους γονείς των μαθητών – μαθητριών ότι επειδή βρέθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στην Ε-ΣΤ τάξη του σχολείου, οι μαθητές της τάξης αυτής είναι υποχρεωτικό να υποβληθούν σε επιπλέον τεστ των δυο υποχρεωτικών (self-test).

Από τη Τρίτη 28/9 στο σχολείο εισέρχονται μόνο οι μαθητές της Ε-ΣΤ τάξης που επιδεικνύουν σχετικό έγγραφο με αρνητικό rapid-test το οποίο καλούνται είτε να το έχουν μαζί τους είτε να το αποστείλουν στο email της μονάδας.

Όλοι οι μαθητές των υπόλοιπον τμημάτων – τάξεων θα προσέρχονται κανονικά στο σχολείο. Η κα.Γκαραγκούνη ενημερώνει επίσης πως είχε κλείσει 15 ραντεβού στο Κ.Υ Ζαχάρως για δωρεάν rapid test τη Τρίτη 28/9 από 9 ως 10 το πρωί για όσούς επιθυμούσαν να το κάνουν εκεί.

Τέλος, σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται και το προσωπικό καθαριότητας της μονάδας με συνεχείς απολυμάνσεις των χώρων, παρά το γεγονός πως με βάση της ισχύουσας κρατικής απόφασης εργάζονται μόλις 3 ώρες.

Φιγαλείαnews24


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος