FOLLOW US: facebook twitter

Κριτική Νικολακόπουλου για την πρόταση μομφής – Ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε για την πρώτη κατοικία ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ

Ημερομηνία: 25-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Κριτική στην αντιπολίτευση άσκησε ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης μομφής κατά του κ. υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, τονίζοντας ότι την ώρα που η κυβέρνηση δίνει μεγάλες μάχες στα κρίσιμα μέτωπα για την αντιμετώπιση της Τουρκικής προκλητικότητας αλλά και της πανδημίας, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει «διχαστικές και συγκρουσιακές κινήσεις». Παράλληλα, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια, την πρώτη κατοικία και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς,.

«Η κίνησή σας αυτή, να καταθέσετε πρόταση μομφής στην παρούσα κρίσιμη εθνική συγκυρία, δεν δείχνει μόνο το μέγεθος της ανευθυνότητας σας. Το θέμα που επιλέξατε να κάνετε πρόταση μομφής στον Υπουργό Οικονομικών δείχνει και το μέγεθος της υποκρισίας σας. Πάτε να εφαρμόσετε ‘ξαναζεσταμένη’ την συνταγή της αντιμνημονιακής και αντισυστημικής ρητορικής που σας οδήγησε στην εξουσία τρέφοντας την αυταπάτη ότι θα σας οδηγήσει ξανά εκεί εξαπατώντας τον ελληνικό λαό. Μόνο που ο λαός πλέον ξέρει ότι ούτε τα μνημόνια καταργήσατε, ούτε τα χρέη διαγράψατε,  ούτε τους πλειστηριασμούς σταματήσατε. Αντιθέτως, νέα μνημόνια φέρατε, νέα χρέη δημιουργήσατε και νέους πλειστηριασμούς», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος