FOLLOW US: facebook twitter

Κρίσιμη συνάντηση Νικολούτσου-Χαρίτση για τα πυροδάνεια

Ημερομηνία: 14-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

xaritsis-nikoloutsos

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Κρίσιμη συνάντηση για το θέμα των πυροπλήκτων δανείων, στην οποία θα συμμετέχει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στην Καλαμάτα υπό τον υφυπουργό Οικονομίας Αλ. Χαρίτση ο οποίος θα βρίσκεται στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Στην ίδια συνάντηση, εκτός από την Ηλεία, θα είναι και εκπρόσωποι από τα υπόλοιπα πέντε Επιμελητήρια των πυροπλήκτων Νομών, που έχουν αναπτύξει εδώ και πάρα πολύ καιρό σχετική πρωτοβουλία, και ειδικότερα: Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας και Ευβοίας.

Όπως είναι γνωστό, το Επιμελητήριο μας όλο το προηγούμενο διάστημα, έχει συμβάλλει στη διαμόρφωση συγκεκριμένων θέσεων και προτάσεων για να βρεθεί λύση στο θέμα πυροπλήκτων δανείων και έχει συμμετάσχει σε όλες τις μέχρι τώρα διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ο ίδιος ο κ. Νικολούτσος, έχει στείλει μια σειρά από επιστολές και έγγραφα με συγκεκριμένα επιχειρήματα όπως και αιτιάσεις που συνηγορούν στην αναγκαία ρύθμιση των δανείων, σε μια διαρκή προσπάθεια πίεσης των κυβερνητικών παραγόντων ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος