FOLLOW US: facebook twitter

Κρεοπωλείο Παναγιώτης Δ. Μαλλιόπουλος: Βραβεύτηκε με το «iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης”

Ημερομηνία: 01-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Οικονομία

malliopoulos-loukaniko

 

Γύρισε με βραβείο και από τις  Βρυξέλλες  το «Παραδοσιακό Πυργιώτικο Λουκάνικο»

-Τέσσερις γενιές  δημιουργίας με σεβασμό στην παράδοση!

Μαγικές συνταγές , μυστικά, παραδοσιακές γεύσεις, μπαχάρια και πολύ μεράκι , αυτά είναι τα υλικά της επιτυχίας που αν χρησιμοποιηθούν σωστά μετουσιώνουν την πείρα σε γεύση  και οδηγούν αναπόφευκτα στο ξεχωριστό! Όταν έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο -στην περίπτωσή μας τον κ. Παναγιώτη Μαλλιόπουλο -που μιλά με χαμόγελο για αυτό που κάνει δεν μπορείς παρά να σκεφτείς πως ο δρόμος της επιτυχίας όχι μόνο είναι εξασφαλισμένος αλλά τα αστέρια της γεύσης θα φτιάξουν έναν ολόκληρο ουρανό.

malliopoulos-loukaniko2

Και όταν μιλάμε για αστέρια γεύσης κυριολεκτούμε!

Τα ουκ ολίγα βραβεία που μέχρι τώρα έχει διεκδικήσει και κερδίσει  τον φέρνουν κάθε φορά στο προσκήνιο , και μαζί μ’ αυτόν και την Ηλεία που το όνομά της, αυτήν τη φορά ακούστηκε στις Βρυξέλλες ,και το «Παραδοσιακό Πυργιώτικο Λουκάνικο» κέρδισε το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” ,είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βρεβευμένοι με Michelen Σεφ & Γευσιγνώστες.

Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα ‘τυφλά σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

Από τους δοκιμαστές ζητείται να αξιολογήσουν τα προϊόντα σαν τα είχαν οι ίδιοι στο δικό τους σπίτι και όχι σύμφωνα με τα στάνταρ των εστιατορίων τους.

Κάθε αξιολογούμενο προϊόν ελέγχεται μέσα στο πλαίσιο μιας αισθητηριακής ανάλυσης, όπου κάθε μέλος της Επιτροπής λαμβάνει υπόψη του κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση, υφή κλπ. Οι κριτές επίσης καταγράφουν  τα σχόλιά τους και -αν χρειαστεί-  κάνουν προτάσεις για βελτιώσεις.

Μετά το τέλος των συνεδριών γευσιγνωσίας, το iTQi προετοιμάζει ένα αναλυτικό γράφημα των διαφόρων επιμέρους βαθμολογιών, συνοψίζει τα σχόλια και τις προτάσεις των κριτών και τα κάνει διαθέσιμα στις συμμετέχουσες εταιρίες. Αυτή η πληροφορία είναι ιδιαίτερα πολύτιμη στους παραγωγούς, καθώς τους βοηθά να κατανοήσουν καλύτερα την γνώμη της Κριτικής Επιτροπής αλλά και να εντοπίσουν ενδεχόμενες περιοχές βελτίωσης για τα προϊόντα τους.

malliopoulos-loukaniko-award

Τα βραβεία

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

Η δεύτερη οργανοληπτική αξιολόγηση στα πλαίσια του «MEAT DAYS 2013» ως αποτέλεσμα είχε να βραβευτούν με χάλκινο μετάλλιο τα «Παραδοσιακά Πυργιώτικα Λουκάνικα» και το «Γιούλμπασι τριών Κρεάτων».

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Η τρίτη οργανοληπτική αξιολόγηση στα πλαίσια του «MEAT DAYS 2014» ως αποτέλεσμα είχε να βραβευτούν με χρυσό μετάλλιο τα «Παραδοσιακά Πυργιώτικα Λουκάνικα» τα «Λουκάνικα με πράσο και κρεμμύδι» και με χάλκινο τα «Μοσχαρίσια Μεσογειακά λουκάνικα».

ΜΑΪΟΣ 2015

Έρχεται η πρώτη διεθνής διάκριση από τον ανεξάρτητο φορέα ITQI με έδρα τις Βρυξέλες όπου απέσπασε δύο χρυσά αστέρια για τα «Παραδοσιακά Πυργιώτικα Λουκάνικα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος