FOLLOW US: facebook twitter

Κρεμασμένος βρέθηκε 22χρονος στον Αλφειό

Ημερομηνία: 11-04-2022 | Συντάκτης:

Στην εκδοχή της αυτοχειρίας φαίνεται ότι καταλήγει η ΕΛΑΣ

Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του προχθές το απόγευμα ένας 22χρονος σε δασική έκταση στις όχθες του ποταμού Αλφειού, καθώς εντοπίστηκε κρεμασμένος με σύρμα σε δέντρο από συγγενικό του πρόσωπο, που τον αναζητούσε απεγνωσμένα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός Αλβανός φέρεται να είχε ενημερώσει πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος για τις προθέσεις του και αμέσως άρχισαν να τον αναζητούν.

Δυστυχώς, όμως, όταν τον εντόπισαν ήταν πια αργά, καθώς ο 22χρονος είχε βάλει τέλος στη ζωή του, έχοντας αφήσει το δίκυκλό του μερικά μέτρα μακριά… Στο σημείο έσπευσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, ενώ ενημερώθηκε και η οικογένειά του. Παρών ήταν και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Μιχάλης Οικονομόπουλος.

Η σορός του 21χρονου μεταφέρθηκε με τη συνδρομή των πυροσβεστών στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από εκεί διακομίστηκε στο νεκροτομείο του Γ.Ν. Πύργου. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες τέλεσης του συμβάντος και για τα κίνητρα της πράξης διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος