FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Κράλλης «Ήλιδα Νέα Γενιά Ιδεών»: Άμεση δημοπράτηση της Ανάπλασης πλατείας Ανεμομύλου και επέκταση της

Ημερομηνία: 02-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την ανάγκη άμεσης δημοπράτησης του έργου Ανάπλασης της Πλατείας Ανεμομύλου στην Αμαλιάδα επισημαίνει ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Ήλιδα Νέα Γενιά Ιδεών» Δημήτρης Κράλλης, ζητώντας από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να συμπεριληφθεί το θέμα αυτό προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας.

Όπως τονίζει, το έργο Ανάπλασης Πλατείας Ανεμομύλου, έχει ενταχθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για χρηματοδότηση στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, με εγκεκριμένο  προϋπολογισμό 670.000 ευρώ. «Η  άμεση ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ χωρίς καθυστερήσεις από την σημερινή Δημοτική Αρχή κρίνεται  απόλυτα αναγκαία.

Με  την  ολοκλήρωση του  έργου,  αναμένεται  θετικό  αισθητικό  και  λειτουργικό  αποτέλεσμα. Εκείνο  όμως που  επιβάλλεται να επιδιωχθεί, είναι  η διεύρυνση του  κοινόχρηστου χώρου της Πλατείας Ανεμομύλου.

Για αυτή την εκδοχή η Δημοτική μας παράταξη αντιλαμβάνεται ότι η απομάκρυνση   του ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥ και εκτός εποχής ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ με την ταυτόχρονη  επέκταση  της  Πλατείας προς τα Δυτικά εφ΄ όσον απαλλοτριωθεί το οικόπεδο ιδιοκτησίας ΤΣΑΤΣΑΡΑ εμβαδού 1.500 τμ, θα συμβάλλουν στην ριζική  αλλαγή για το μέλλον της αισθητικής και λειτουργικής πληρότητας στον ιστορικότερο ελεύθερο χώρο της Αμαλιάδας.

Για τις εν λόγο προτάσεις μας απευθυνόμαστε σήμερα στον πρόεδρο του Δημοτικού  Συμβουλίου να εισαγάγει στο σώμα το εν λόγο θέμα για συζήτηση και  λήψη σχετικής απόφασης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος