FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Γ. Κουτσούκου για τις εκλογές Οργάνων του ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία: 28-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

koutsoukos

Σε μια δύσκολη, από κάθε άποψη εποχή, πάνω από 30.000 προοδευτικοί πολίτες σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων 1.600  περίπου από την Ηλεία, συμμετείχαν και ανέδειξαν με την ψήφο τους τα νέα όργανα του ΠΑΣΟΚ σε Νομαρχιακό και Δημοτικό επίπεδο.

Η συμμετοχή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διεργασίες για την συμπόρευση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας και η οργανωμένη βάση του ΠΑΣΟΚ κυρίως όμως οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες πρέπει να  πάρουν την υπόθεση αυτή στα χέρια τους.

Οφείλουμε τώρα να διαμορφώσουμε την εναλλακτική πρόταση εξουσίας, σε προοδευτική κατεύθυνση με τις αντίστοιχες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, ώστε η αποτυχία της αυτοαποκαλούμενης «πρώτη φορά αριστερά» και το πισωγύρισμα της χώρας να μην μετατραπεί σε συντηρητική παλινόρθωση, με ακόμα πιο σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Συγχαίρω όλους όσους μπόρεσαν να συμμετάσχουν  στην εκλογική διαδικασία και εύχομαι στους νεοεκλεγέντες συντρόφους και συντρόφισσες, στην Ν.Ε. του Ν. Ηλείας και στις Τ.Ο. καλή δύναμη και επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για τη χώρα με τη μεγάλη κεντροαριστερά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος