FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Κουτσούκος: Ατελείωτο και θανατηφόρο σήριαλ ο δρόμος Πάτρα–Πύργος

Ημερομηνία: 28-03-2020 | Συντάκτης:

Τα έχουμε δει όλα, από το 2008 μέχρι σήμερα, σ’ αυτό το ατελείωτο και θανατηφόρο σήριαλ του δρόμου Πάτρα –Πύργος.

Ότι θα διέλυαν, όμως, υπάρχουσες εργολαβίες χωρίς να έχουν δώσει στη δημοσιότητα – επίσημα και με υπογραφές, όχι με δηλώσεις- το εναλλακτικό, αξιόπιστο και κοστολογημένο σενάριο για την υλοποίηση του έργου, φαντάζει και είναι αδιανόητο.

Προφανώς, τούτες τις δύσκολες για την πατρίδα μας και τον κόσμο όλο ώρες, η προτεραιότητα όλων μας, ατομική και συλλογική είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον κ. Καραμανλή, που εργάσθηκε για τη διάλυση των εργολαβιών, να δώσει τις απαντήσεις που απαιτεί ο λαός της Ηλείας και όχι μόνο, για το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης του έργου, το κόστος για το δημόσιο και τους πολίτες και τις νομικές δεσμεύσεις που αφορούν τον τρόπο της υλοποίησής του και το δημόσιο χαρακτήρα του.

Με την ευχή να τελειώσει το γρηγορότερο και με τις λιγότερες απώλειες η κρίση της επιδημίας του κορωνοϊού, διαμηνύουμε στον κ. Καραμανλή, ότι όπως έδειξε η τελευταία μεγάλη κινητοποίηση των φορέων της Ηλείας, δεν υπάρχει πλέον καμία ανοχή σε πειραματισμούς και νέες χαμένες ευκαιρίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος