FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Προοδευτική 1-2: Σπουδαίο διπλό με ανατροπή

Ημερομηνία: 21-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική πήρε με ανατροπή το ντέρμπι της Βουπρασίας στο Κουρτέσι με 1-2 και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α1 DEDALOS SECURITY. Ο ΑΠΟΚ έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη, έχοντας όμως βγάλει δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35΄ με απευθείας φάουλ του Ανδρέα Κωστόπουλου. Στην επανάληψη, η «Προο» πίεσε και με τον πολύπειρο αρχηγό της Χρήστο Νικολετάκη, έκανε την ανατροπή. Ο Νικολετάκης ισοφάρισε αρχικά στο 70΄ με κεφαλιά από σέντρα του Ζ.Βαλογιάννη και στο 75΄ έκανε το 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Φάμπιο από τον Κουργιαλά.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΚ, Γιάννης Καραλάγας, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Διοίκησης μετά το ματς και από σήμερα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

 

Κουρτέσι:  Χρ. Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος (72΄ Μενίκου), Ι. Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κουργιαλάς, Γκούσκος, Α. Κωστόπουλος, Καλουτάς, Κουλούρης, Κόσκορης (75΄ Ντ. Καπώνης), Γεωργόπουλος  (70΄ Δ. Ψυχογιός).

Προοδευτική:  Χρ. Σάμαρης, Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Ορλώφ, Λιάκος, Α. Βαλογιάννης, Φάμπιο (81΄ Αθανασόπουλος), Μπιτούνης, Κουρκουμέλης (85΄ Λ. Σάμαρης), Γ. Πέρδικας (50΄ λ.τρ. Ζ. Βαλογιάννης), Νικολετάκης (90΄ Λάζαρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος