FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Ολυμπιάδα 2-0: Έχει σφυγμό ο ΑΠΟΚ!

Ημερομηνία: 06-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου νίκησε 2-0 την Ολυμπιάδα και δείχνει να έχει σφυγμό και θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή. Η Ολυμπιάδα έμεινε ξανά μακριά από τους βαθμούς (τέταρτη σερί ήττα) και μπήκε σε περιπέτειες.

Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή, ανέβασε την απόδοσή της στο β΄ ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει στη νίκη, σημειώνοντας δυο γκολ κι έχοντας κι ένα δοκάρι. Προηγήθηκε στο 53΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Κωστόπουλος και εκτέλεσε ο ίδιος. Το 2-0 έκανε στο 75΄, ο Κυριαζής. Λίγο νωρίτερα ο ΑΠΟΚ είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Αλέξη Σπ. Καπώνη. Ακόμη, είχε δυο καλές στιγμές με τον Κουρκουμέλη καθώς από τη στιγμή που προηγήθηκε, βρήκε διαδρόμους.

Κουρτέσι: Σκλαβενίτης, Φιλιππακόπουλος, Γκούσκος (80΄ Καραχάλιος), Α.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Α.Σπ. Καπώνης, Κωστόπουλος, Κυριαζής, Τσιχλιάς, Κόσκορης, Κουρκουμέλης.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίπρης, Αγγελόπουλος, Κύτταρης, Μπίρμπας, Διαμαντάκος (85΄ Παπανδρέου), Καλαντζής, Χρυσαειδής, Στροφύλλας, Κωνσταντόπουλος (75΄ Ι. Φωτακόπουλος), Τζουανόπουλος (46΄ Ι. Φωτακόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος