FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Μακρίσια 1-2: Διπλό από την άσπρη βούλα, φωνάζει ο ΑΠΟΚ

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων ήταν ο νικητής στο ντέρμπι παραμονής με τον ΑΠΟΚ στο Κουρτέσι. Επικράτησε 1-2 κι έκανε μεγάλο βήμα για την απευθείας παραμονή, αλλά ο ΑΠΟΚ φωνάζει για τη διαιτησία του Παυλόπουλου.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του α΄ μέρους, η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κουλούρη μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Πετρόπουλος κι έκανε το 0-1.

Ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε στο 52΄ με δυνατό σουτ του  Φιλιππακόπουλου έξω από την περιοχή, αλλά στο 62΄ ο Α.Ο.Μ. πήρε και νέο πέναλτι σε χέρι του Φιλιππακόπουλου ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας, που εκτέλεσε και αυτό εύστοχα ο Πετρόπουλος (1-2). Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή υποστηρίζει πως το επιθετικό φάουλ στον Φιλιππακόπουλο δόθηκε πέναλτι και στην ουσία η φάση αυτή αλλοίωσε και το αποτέλεσμα.

Στο 80΄ αποβλήθηκε ο Κουής με δεύτερη κίτρινη για τον Α.Ο.Μ.  και στο τελευταίο δεκάλεπτο το Κουρτέσι πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες με τους Κωστόπουλο, Κουλούρη, Μητρόπουλο αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε. Μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χρήστος Ψυχογιός προωθήθηκε σε κόρνερ, έπιασε το σουτ και έδιωξαν σχεδόν στη γραμμή οι παίκτες του Α.Ο.Μ..

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι.Σωτηρόπουλος, Κουλούρης, Καλουτάς, Μητρόπουλος, Α. Κωστόπουλος, Αλ. Καπώνης (57΄ Γκούσκος), Κόσκορης (80΄ Γ. Σωτηρόπουλος), Ντ. Καπώνης, Γεωργόπουλος (70΄ Λυκουργιώτης).

Μακρίσια: Ζωμένος, Μυλωνάς, Κουής, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Καρβουνιάρης, Γαλάνης, Ρουμελιώτης (λ.τρ. 82΄ Μπαλαούρας), Σταματελάτος (89΄ Γιούρτας), Πετρόπουλος, Γκουβέρος (68΄Αντύπας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος