FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Λ. Αστέρας 2-2: Θεαματική ισοπαλία

Ημερομηνία: 19-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κουρτέσι και Λ. Αστέρας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 40΄ με τον Γιώργο Νικολόπουλο. Στο 45΄ ο Ντίνος Καπώνης κέρδισε πέναλτι από τον Μουγγό, το εκτέλεσε ο Ανδρέας Κωστόπουλος, αλλά απέκρουσε ο Βυθούλκας. Στο 48΄ με ατομική ενέργεια του Ντίνου Καπώνη, ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε 1-1. Στο 55΄ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκούσκος για μαρκάρισμα και αποβλήθηκε. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Γιάννη Καραλάγα, έκανε το 2-1  στο 65΄, μετά από σέντρα του Γιάννη Σωτηρόπουλου και προβολή του Κουλούρη. Στο 75΄, όμως, ξανά ο Νικολόπουλος από πλευράς Λ. Αστέρα, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

 

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος, Ντ. Κουργιαλάς, Διαμαντόπουλος, Αλ. Α. Καπώνης (55΄ Κουλούρης), Α. Κωστόπουλος, Καλουτάς, Γκούσκος, Ντ. Καπώνης (70΄ Αλ. Σπ. Καπώνης), Γεωργόπουλος (80΄ Κόσκορης).

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Ζ. Παναγιωτόπουλός, Τσέλο (65΄ Νεοφώτιστος), Μουγγός, Ξενόφος, Τσιτσιρόπουλος, Σακέλλης (71΄ Αρβανίτης), Χριστακόπουλος, Νικολόπουλος (84΄ Τσούλης), Σέφα, Λιαρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος