FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Δόξα Ν.Μανολάδας 0-3: Εύκολο πέρασμα…

Ημερομηνία: 25-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε τον ΑΠΟ Κουρτεσίου με 0-3 στο γήπεδο της Μυρσίνης και παρέμεινε στο -2 από τον πρωτοπόρο Αίαντα. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού μπήκε δυνατά και άρχισε να πιέζει τον ΑΠΟΚ. Άνοιξε το σκορ στο 18΄ με τον Μηλαδόπουλο και είχε δοκάρι στο 30΄ με τον Μπουρλάκη.

Στις αρχές του β΄ μέρους ο ΑΠΟΚ απείλησε με τον Μητρόπουλο (πλασέ άουτ) και με τον Ντίνο Καπώνη που γύρισε στον Κυριαζή αλλά αυτός δεν πρόλαβε να σουτάρει, καθώς παρενεβλήθη αμυντικός. Η Δόξα, στο 47΄ είχε διπλή ευκαιρία με τους Μπουρλάκη, Κουλούρη και στο 62΄ ο Κουλούρης είχε δοκάρι. Εν τέλει στο 72΄ έκανε το 0-2. Ο Τσιρίκος έκανε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Μπουρλάκης, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  Το τελικό 0-3 έγινε στο 78΄ από τον Γεωργόπουλο, με πλασέ μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Κόσκορης δεν είχε καταφέρει να σκοράρει και να βάλει τον ΑΠΟΚ ξανά στο παιχνίδι.

Κουρτέσι: Σκλαβενίτης, Φιλιππακόπουλος, Μητρόπουλος, Διαμαντόπουλος (60΄ λ.τρ. Κόσκορης), Α.Α. Καπώνης (80΄ λ.τρ. Τσιχλιάς), Κουρκουμέλης, Κυριαζής, Λυκουργιώτης, Κωστόπουλος, Κ. Καπώνης, Α.Σπ. Καπώνης.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Πυρρής, Ιωάννου (65΄ Χαβαριώτης), Μπλετσάκης, Δημητρόπουλος, Πολίτης (76΄ Σαπουντζάκης), Τσιρίκος, Μπουρλάκης, Μηλαδόπουλος (68΄ Παπαδάτος), Καλογερόπουλος (55΄ Γεωργόπουλος), Κουλούρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος