FOLLOW US: facebook twitter

Α. Κουλούρης: «Ευχαριστούμε όλους για την άψογη αντιμετώπιση των επιπτώσεων του COVID-19»

Ημερομηνία: 11-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, μέσω γραπτής δήλωσής του, ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους στο ηλειακό ποδόσφαιρο για τη συνετή και άψογη αντιμετώπιση των επιπτώσεων του COVID -19 και παράλληλα συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού, τον ΠΑΟ Βάρδας και τον Αίαντα Γαστούνης για τις επιτυχίες τους φέτος.

Η δήλωση του Άρη Κουλούρη αναφέρει τα εξής:

«Μπορεί η φετινή χρονιά να μην έληξε με τον πλέον ποδοσφαιρικό τρόπο μέσα στα γήπεδα όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια αλλά μας έδωσε την δύναμη και την ανάγκη να προσπαθήσουμε την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να κερδίσουμε όσα δεν μπορέσαμε την τρέχουσα χρονιά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε./ΕΠΣΗ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τους φιλάθλους, τους χορηγούς των πρωταθλημάτων, τους λοιπούς εμπλεκόμενους μα πάνω απ’ όλα τους παράγοντες των ηλειακών σωματείων για τη συνετή και άψογη αντιμετώπιση των επιπτώσεων του COVID -19 στο ποδόσφαιρο.

Αποτελεί τιμή για την Ε.Ε./ΕΠΣΗ η εκπροσώπηση αυτών των παραγόντων.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο γυναικείο τμήμα του σωματείου ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ για την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία, στο σωματείο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ για την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική και στο σωματείο ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ για την επερχόμενη συμμέτοχη του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος