FOLLOW US: facebook twitter

Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στην Κουρούτα με πλήρες πρόγραμμα και πολλά σαρακοστιανά

Ημερομηνία: 26-02-2023 | Συντάκτης:

Ο Δήμος Ήλιδας Ήλιδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Οικιστών Κουρούτας και με τους συλλόγους Εμπορικό και Εστίασης Ήλιδας, έχουν ετοιμάσει ένα πλήρες πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, έτοιμο να προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση στους επισκέπτες που αναμένεται να επισκεφθούν την παραλία της Κουρούτας την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023.

Από τις 11 το πρωί στην Πλατεία της Κουρούτας, θα υπάρχουν τραπεζαρίες από σαρακοστιανά εδέσματα για τον κόσμο, ενώ από τις 12 το μεσημέρι τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Η ΕΛΙΣΣΑ και του Δήμου Ήλιδας θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν το λαικό-δημοτικό σχήμα με τους Θοδωρή Σωτηρόπουλο, Ανδρέα Λάβδα και στο κλαρίνο τον Βαγγέλη Κωστόπουλο, ενώ μαζί τους συμμετέχει και 7μελής ορχήστρα.

Τα σαρακοστιανά προσφέρουν η Βιομηχανία Τροφίμων ILIS Παρασκευόπουλος Α.Ε., το Εστιατόριο Πλατεία Ηρώων, το Εστιατόριο Αμβροσία, οι Αρτοποιοιοί: Παπαχριστόπουλος Ηλίας, Παπαχριστόπουλος Κώστας, Καραπάνου Ευθαλία και Χαλικιάς Χρήστος, Αναστασόπουλος Κώστας, Σπυρόπουλος Θοδωρής, Σταυρόπουλος Ηλίας, Παπαδημητρίου Βασιλική και Αδαμόπουλος Δημήτριος.

Το κρασί είναι μια προσφορά του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θεόδωρου Βασιλόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος