FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Τζαβάρας: «Η υποκριτική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για το παράρτημα ΑμεΑ Λεχαινών»

Ημερομηνία: 16-10-2019 | Συντάκτης:

Η τετραετής αδράνεια και αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα για την επίλυση των σοβαρώνπροβλημάτων του παραρτήματος ΑμεΑ Λεχαινών αναδείχθηκε από την απάντηση του υπουργείου Εργασίας στη σχετική ερώτηση του βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Πολιτισμού, Κώστα Τζαβάρα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, το ίδρυμα παρότι φιλοξενεί 43 νοσηλευόμενους, παραμένει χωρίς μόνιμο γιατρό, με μόλις επτά νοσηλευτές και οκτώ άτομα βοηθητικό προσωπικό, ενώ το πρόγραμμα αποϊδρυματοποίησης βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο.

«Η προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα άφησε το ίδρυμα χωρίς γιατρό και με ελάχιστους νοσηλευτές και, ενώ είχε τα χρήματα από το 2017, ξεκίνησε την υλοποίηση του προγράμματος αποϊδρυματοποίησης μόλις δύο μήνες πριν από τις εκλογές του 2019. Η απαράδεκτη κατάσταση που παρέλαβε η σημερινή κυβέρνηση από την απελθούσα, αποδεικνύει την υποκριτική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα των αναπήρων συμπολιτών μας, ειδικά αυτών που ειναι τρόφιμοι στο παράρτημα ΑμεΑ Λεχαινών.», δήλωσε ο Κώστας Τζαβάρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος