FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Λούσκος: «Ο επόπτης δεν μας άφησε να πάρουμε το βαθμό»

Ημερομηνία: 03-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Πανηλειακού, Κώστας Λούσκος, τόνισε μετά το ηλειακό ντέρμπι ότι δεν έπρεπε να κατακυρωθεί το γκολ, εφόσον ο επόπτης, όπως είπε ο ίδιος, δεν ήταν 100% σίγουρος ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή:  «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, στηρίχτηκε στη δύναμη. Θεωρώ ότι στο α΄ μέρος ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε τους χώρους να κλέψουμε μπάλες και να βγούμε γρήγορα μπροστά, αλλά οι πάσες μας ήταν κατά 70-80% λανθασμένες και βρεθήκαμε να κάνουμε συνέχεια άμυνα. Βέβαια, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Στο ημίχρονο είπαμε πως αν δεν μπορέσουμε να κρατήσουμε τη μπάλα ψηλά κι αν δεν αναγκάσουμε τον αντίπαλο να κάνει λάθος για να βγούμε μπροστά, θα είμαστε καταδικασμένοι σε όλο το παιχνίδι να κάνουμε άμυνα και κάποια στιγμή, επειδή είναι πολύ καλή ομάδα η Βάρδα με καλούς κι έμπειρους παίκτες, θα ερχόταν το γκολ. Βέβαια, υπάρχει μια πικρία γιατί το γκολ αυτό, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων που ήταν δίπλα από τη γραμμή, δεν πέρασε τη γραμμή. Κι όταν εγώ πήγα να συγχαρώ τους διαιτητές στο τέλος του αγώνα και είπα στον επόπτη ότι δεν είναι γκολ και θέλω τη γνώμη σου, μου είπε: «κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος». Και του είπα: «και καταδικάζεις μια ομάδα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην κατηγορία και ότι έπαιρνε από αυτό το ματς θα ήταν κέρδος, τι θα πω εγώ σε αυτά τα νεαρά παιδιά, τελειώσαμε το ματς με μ.ο. ηλικίας 18.9, τα παιδιά κλαίνε μέσα».

Ναι, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος αλλά κι εμείς κρατήσαμε, δώσαμε ψυχή για να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό και θεωρώ ότι δεν μας άφησε να τον πάρουμε. Ας έμπαινε κάποιο άλλο γκολ, αλλά όχι αυτό που ο επόπτης έδωσε την έγκρισή του χωρίς να είναι 100% σίγουρος.

Το ξεχνάμε, δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία, την άλλη μέρα θα δούμε τι έφταιξε… Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟ Βάρδας και να πετύχει τους στόχους του».

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος