FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Λούσκος: «Μας έμειναν τα εύσημα από τους αντιπάλους»

Ημερομηνία: 24-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Πανηλειακού μίλησε για την πρεμιέρα στη Ζάκυνθο

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός ήταν πολύ καλός στο α΄ ημίχρονο στη Ζάκυνθο, είχε ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε χωρίς βαθμό από το νησί. Ο τεχνικός Κώστας Λούσκος, μιλώντας στην «Πρωινή», τόνισε πως δεν αρκεί η ομάδα να παίρνει τα εύσημα από τους αντιπάλους: «Μας έμειναν μόνο η εμπειρία της πρεμιέρας και τα εύσημα που πήραμε απ’ όλο τον κόσμο ότι είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά αυτά δεν μας φτάνουν. Θέλουμε και βαθμούς για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου, κάναμε καλή εμφάνιση αλλά πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι. Όταν μια ομάδα έχει εκτός έδρας δύο τετ-α-τετ και τρία-τέσσερα σουτ ελάχιστα άουτ, είτε από στατικές φάσεις είτε από ευκαιρίες, ζητάς κάτι παραπάνω. Δεν ζητάς μόνο τα εύσημα, αλλά να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Και παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε καμία σχέση με αυτή που παίξαμε στο φιλικό του Αυγούστου. Έχουν φέρει έξι παίκτες, έμπειρους, μια επαγγελματική ομάδα, σε αντίθεση με μας, που έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα με ελάχιστες εμπειρίες στην κατηγορία. Είναι δύσκολο για μας, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να παίρνουμε και αποτελέσματα», τόνισε αρχικά.

Για το αν υπήρχε άγχος στην πρεμιέρα, ο ερυθρόλευκος τεχνικός ανέφερε: «Είχαμε άγχος στην πρεμιέρα, είναι λογικό, εφόσον έχουμε πολλούς παίκτες 17, 18 και 20 ετών, που αντιπροσωπεύουν μια ιστορική ομάδα όπως ο Πανηλειακός και παίζουν στη Ζάκυνθο, κόντρα σε μια ομάδα που ξέρουν ότι έχει αλλάξει σε σχέση με το φιλικό ματς… Το ξεχνάμε, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Γύθειο, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα προετοιμαστούμε και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Φυσιοθεραπευτής ο Νίκος Φώτης

Η Διοίκηση και η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Πανηλειακός ανακοίνωσε ότι καθήκοντα μασέρ – φυσιοθεραπευτή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανέλαβε ο Πυργιώτης απόφοιτος του Α-ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Πατρών (Αίγιο), Νίκος Φώτης. Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στο Νίκο υγεία και καλή επιτυχία στο νέο του έργο.

Κεντρικός χορηγός η «COFFEE XP – BUONDI CRAFT»

Η Διοίκηση και η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Πανηλειακός γνωστοποίησε τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία αντιπροσωπείας, εμπορίας και εισαγωγής καφέ και συναφών ειδών «Coffee XP – Buondi Craft».

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη και συνεχώς ανελισσόμενη επιχείρηση της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε σημαντικό βαθμό στην πόλη του Πύργου και στο νομό Ηλείας γενικότερα, θα αποτελέσει έναν εκ των κεντρικών χορηγών της μεγάλης ομάδας της Ηλείας για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020, ενώ παράλληλα θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της εμφάνισης της νέας σεζόν.

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί δημόσια τον κ. Γιάννη Βλάχο και την εταιρεία «Coffee XP – Buondi Craft» για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στη νέα προσπάθεια που συντελείται στην ομάδα και για την επιλογή τους να επενδύσουν χορηγικά στον Πανηλειακό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος